PokerStars kao mobilna aplikacija

PokerStars Mobile Poker aplikacija omogućava Vam da igrate Texas Holdem i Omaha igre dok ste na putu ili sjedite u omiljenom kafiću. Možete odabrati real money igre kao i play money, ali tu su i Sit $ Go i MTT turniri.

PokerStars aplikacijaPokerStars omogućava da sa svojim postojećim računom igrate protiv igrača jednakih onima na vašem PC-u, putem vašeg mobilnog uređaja.

Download aplikacije putem mobilnog uređaja

Postojeći PokerStars igrači

– Ukoliko već imate PokerStars račun, jednostavno preuzmete PokerStars Mobile aplikaciju na vaš mobilni uređaj i krenete igrati
– Kliknite na APP Store ukoliko imate iTunes na vašem PC-u i sinkronizirajte ga s vašim iPhoneom, iPadom ili iPod touchom, ili kliknite na Android market ukoliko posjedujete Android uređaj.
– Kada instalirate aplikaciju, logirajte se s postojećim računom i možete igrati.

Novi PokerStars igrači

– Ukoliko još nemate PokerStars račun, možete ga kreiranu na vašem računalu kroz PokerStars software. Preuzmete PokerStars na vaše računalo i pratite instrukcije
– Vaš račun možete također kreirati i putem Mobilne aplikacije.

Nedostatak mobilne aplikacije je ta što pristupom aplikaciji niste automatski odvedeni na mobilnu verziju PokerStars web stranice kao niti na preuzimanje aplikacije, već ju morate tražiti ili slijediti gornje upute.

Download aplikacije putem računala

Mobilnu aplikaciju možete preuzeti direktno s vašeg računala koristeći Download Wizard.

Prvo trebate odabrati koju aplikaciju želite preuzeti, zatim trebate odabrati ‘Country code’ s liste i utipkati broj vašeg mobilnog uređaja.
Kliknete ‘Download the free App‘. Dobiti će te SMS na vaš mobitel. Kada pročitate SMS, kliknite na link koji se nalazi u njoj te će te moći preuzeti aplikaciju.
Pratite jednostavne upute i uživajte u igri.

Mobile Poker

Odgovori