PokerStars LAPT po prvi put u Limi

Ovog ljeta PokerStars Latin American Poker Tour održat će se u gradu Lima, Peru.

Nova stanica turneje 3.sezone serije LAPT- a, po prvi put ovog ljeta, od 1-5 lipnja u Atlantic City Casinu biti će organizirana u gradu Lima.

Uz LAPT Lima $2700 buy-in main event održat će se i $ 300 + 1 re-buy short-handed (6 max) NLHE event, nekoliko manjih side evenata i high-stakes cash game. Naknadno će se objaviti točan datum za $ 5.000 buy-in Grand Final u Argentini.

” Čast nam je objaviti da je Lima nova stanica na Latin American Poker Tour-u”, izjavio je David Carrion, predsjednik LAPT-a.

“Ovaj događaj je rezultat suradnje i partnerstva između LAPT-a, Atlantic City Casina u Limi, i šire Općine Miraflores. Zajedno ćemo stvoriti uzbudljiv event gdje će doći igrači iz mnoštvo različitih zemalja i osjetiti jedinstveno iskustvo u ovom predivnom okruženju.”

Manuel Masias, gradonačelnik Mirofloresa, spomenuo je kako je ovo idealno mjesto za igrače pokera koji traže odmor.
“Oduševljeni smo što ćemo biti domaćin tako prestižnom eventu kao što je LAPT u Mirafloresu. To će biti velika prilika da pokažemo naše lokalne znamenitosti i kulturu,” dodao je Masias.

Poker igrači iz cijele Latinske Amerike i diljem svijeta pozvani su da se natječu za sljedeći LAPT naslov.

PokerStars je prošli mjesec otkazao LAPT Vina Del Mar zbog potresa jačine 8,8 magnituda koji je pogodio Čile, oko 175 milja južno od Vina Del Mara.

Odgovori