PokerStars milijun dolara Freeroll turnir

Proslava 100 milijardi ruku završit će uz Ultimate freeroll – $1 000 000 turnir s prvom nagradom od $50000! Riječ je o najvećem besplatnom turniru u povijesti pokera, a sudjelovati možete 30. lipnja u 19:00 CET. Iako se turniru možete pridružiti samo uz ulaznicu, postoji veliki broj načina na koje se možete pridružiti ovom sjajnom poker turniru.

Kako zaigrati Ultimate freeroll?
Osigurajte svoju ulaznicu za Ultimate freeroll turnir natjecanjem na Trivia freeroll turnirima ili uplatom stvarnog novca:

Trivia Freeroll turniri
Mislite da znate sve o PokerStarsu? Testirajte svoje znanje uz 100 posebnih Trivia freeroll turnira gdje će 50 najuspješnijih igrača dobiti ulaznicu za Ultimate freeroll turnir. Za Trivia freeroll turnire koji su zaštićeni lozinkom igrači će za sudjelovanje morati odgovoriti na pitanje o povijesti PokerStarsa.

Svih 100 Trivia freeroll turnira pronaći ćete u PokerStarsovom predvorju pod ‘Turniri’ > ‘Freeroll’. Održavaju se dnevno, od 5. do 29. lipnja u 15:00, 18:00, 21:00 i 24:00 CET.

Bonus na uplatu
Postoje dva načina da slanjem pologa uzmete besplatnu ulaznicu za Ultimate freeroll:
Uplatite barem $50 koristeći bonus kod ‘ULTIMATE‘ za ulaznicu za Ultimate freeroll (jednu po igraču)
Uplatite između 10 $ i 49,99 $ koristeći bonus kod ‘SNG‘ i uzmite besplatnu ulaznicu za 6-max Sit & Go Ultimate freeroll satelit. Osvajač satelita napredovat će do Ultimate freeroll turnira. Možete uplatiti jednom na tjedan (ponedjeljak do nedjelje) kako biste maksimizirali priliku kvalifikacije.

Svoje uplate za promociju Ultimate freeroll možete slati do 30. lipnja u 19:00 CET.

Ako još nemate PokerStars sobu, kliknite ovdje i napravite račun. Osim ulaznice dobiti će te i $600 bonusa.

Odgovori