PokerStars nagrađuje 60 bilijuntu online ruku

Kako je već to običaj, PokerStars nagrađuje svoje jubilarne online ruke, a do sada ih je imao jako puno. Ovog puta je na redu 60 bilijunta ruka.

Poker Stars Vam daruje velike novce, samo trebate se naći u pravom trenutku na pravom mjestu.

Kako je na dobrom putu da dostigne brojku od 100 bilijuna ruku, Poker Stars se odlučio nagrađivati svakih 10 bilijuna odigranih ruku. Računaju da će prije kraja 3. mjeseca biti podijeljena ova jubilarna ruka. Kada sjednete za jedan od cash stolova na Poker Starsu, imati ćete uvid u broj ruku. Ukoliko budete imali sreće, dobiti ćete nekoliko tisuća dolara za jubilarnu 60 bilijuntu ruku.

Najmanje što možete dobiti je $60 000 i to ako baš Vi osvojite 60 bilijuntu ruku. U trajanju ove promocije, igrači će dobiti oko milijun dolara.

Što je važno:

Igrajte na više stolova. Ako igrate na više od jednog stola, povećavate svoju šansu za dobitkom.
Igrajte duže. Veličina nagrade ovisi i o vašem broju VIP poena koje ste zaradili u jednoj sesiji. Što ste duže na stolu imate mogućnost dobiti i više novaca.
Igrajte ‘action game’. Neke igre i stolovi Vam daju mogućnost da dobijete više VIP poena. Limit Hold’em ili Pot Limit Omaha.

U više od 300 ruku možete osvojiti novce jer će se svaka jubilarna ruka, do 60 bilijunte nagrađivati (59,700,000,000, 59,800,000,000…).

Zaigrajte na Poker Starsu i uzmite svoj bonus od $600.

PokerStars

PokerStars

Odgovori