POKERSTARS OBORIO GUINNESSOV REKORD

ZA NAJVEĆI ONLINE POKER TURNIR SVIH VREMENA 200.000 igrača natjecalo se u online turniru za prvu nagradu vrijednu 50.000$ ukupnog prize poola 250.000$

guinness world record

guinness world record

5. prosinca – PokerStars je ove nedjelje srušio dosadašnji svjetski rekord za najveći online poker turnir. 200.000 igrača prijavilo se i uplatilo 1 $ te sudjelovanjem u No Limit Hold’em turniru postavilo novi Guinnessov rekord za najveći broj igrača na jednome online poker turniru!

“Online poker vrlo je popularan jer omogućava tisućama običnih igrača natjecanje na istim turnirima s najboljim svjetskim pokerašima te im daje priliku da i sami postanu zvijezde pokera,” naglasila je Fatima Moreira de Melo, dobitnica zlatne olimpijske medalje u hokeju i članica Team PokerStars koja online poker igra pod nadimkom “FatimaDeMelo.”

Fatima se pridružila proslavi obaranja svjetskog rekorda u hotelu Hilton u Pragu koji je zadnja stanica turneje European Poker Tour na kojoj događanja počinju već danas. Pridružio joj se i Gaz Deaves, službeni sudac Guinnessovih rekorda, potvrdivši kako je PokerStars postavio novi svjetski rekord.

“sokoluk1991” iz Rusije pobijedio je na turniru i osvojio prvu nagradu nakon sedam sati igre i uzbudljivog finalnog stola. Igrači iz cijelog svijeta okupili su se na ovom povijesnom turniru, potvrdivši popularnost online pokera i dokazavši kako igra prelazi jezične i kulturološke barijere.

Radioemisija PokerStars World Record Tournament uživo je prenosila turnir i uspješno dočarala uzbudljivu atmosferu. Voditelji emisije, PokerStars.com WCOOP Radio duo Nick Wealthall i Joe Stapleton, tijekom emisije slušateljima je podijelio stotine nagrada.

Turnirom za obaranje svjetskog rekorda prikladno je obilježen početak službenog lansiranja proslava u sklopu 10. godišnjice PokerStarsa koje traju sve do 18. prosinca, uključujući i 10.000.000 $ vrijedan turnir Sunday Million povodom 10. godišnjice. Zahvaljujući darovima povodom 10. godišnjice svi igrači mogu osvojiti jedno od 100 putovanja na PokerStars Caribbean Adventure u siječnju. Posjetite http://www.pokerstars.com/hr/poker/promotions/10th-anniversary/ za detalje o svim promocijama u sklopu proslave 10. godišnjice PokerStarsa.

Odgovori