PokerStars put do 100 milijardi poker ruku

Došlo je vrijeme za novu milestone ruku. Ovoga puta se radi od 85 milijarditoj ruci. Kako ste prošli na prošloj milestone ruci? Možete li ovog puta bolje?

PokerStars je na Putu do 100 milijardi i uz promociju milestone ruku slavit ćemo svakih 5 milijardi podijeljenih ruku! Sljedeća stanica na putu je 85-milijardita ruka koja će se uskoro podijeliti.

U igri je milijun dolara, a kako biste i vi bili pobjednik osvojite neku od milijuntih ruku za neturnirskim stolovima, dakle na cash stolovima. Ukoliko uspijete, osvojit ćete novčanu nagradu koja bi mogla iznositi i nekoliko tisuća dolara. Ako imate sreće i uspijete osvojiti 85-milijarditu ruku osvojit ćete barem $20000.

Savjeti za milestone ruku:
Igrajte na više stolova – ukoliko možete u isto vrijeme igrati na više od jednog stola povećat ćete si šanse da se upravo za vašim stolom podijeli milestone ruka.
Igrajte duže sesije – veličina nagrade ovisi o broju bodova za VIP igrače (VPP) koje ste osvojili dok ste sjedili za stolom. Pokušajte sjesti za stol puno prije iduće milestone ruke kako biste povećali visinu eventualne nagrade.

Igrajte agresivnije – VPP bodove osvojit ćete svaki puta kad doprinesete u potu od kojeg se uzme rake. Što više potova odigrate zaradit ćete više VPP bodova.
Više o skupljanju VPP bodove možete saznati na stranicama našeg VIP kluba.
U svakoj proslavi Put do 100 milijardi bit će 300 regularnih milestone ruku uz završnu mega milestone ruku.

Za proslavu 85-milijardite ruke riječ je o rukama između 84.700.000.000 i 85.000.000.000 ruke. Sljedeća na redu je 90.000.000.000 stoga ne zaboravite svratiti kako bi saznali više. Velika 100 milijardita ruka bit će dodijeljena u 2013. godini, stoga možete očekivati ogromne dodatke ovim iznosima – pratite ovu stranicu!

Ruke koje se podijele za Zoom stolovima nemaju pravo na nagrade za milestone ruku. Kako biste osvojili nagradu morate igrati za nekim od naših regularnih stolova za neturnirsku igru.

Kako biste saznali što se dogodilo u posljednjoj mega milestone ruci nakon 80-milijardite odigrane ruke, pogledajte PokerStars blog.

Neturnirske igre za stvarni novac također su dostupne sada na aplikaciji PokerStars Mobile, što znači da vam može biti dodijeljena milestone ruka gdje god bili! Posjetite stranicu PokerStars Mobile i saznajte kako skinuti aplikaciju.

100 milijardita ruka

100 milijardita ruka

Odgovori