PokerStars Red Spade Open turnir

$55 Red Spade Open turnir vraća se 3. studenog! Ovaj poseban turniri ima garantirani nagradni fond od $1 000 000, uključujući barem $200 000 za prvo mjesto plus $100 u premijama na sve Team PokerStars Pro i Team Online igrače koji će sudjelovati.

red spade open

red spade open

Naravno da će te i ovog puta moči osvojiti pakete za PokerStars Caribbean Adventure (PCA) vrijedne $15 468 za sve koji će uzeti dvije ili više premije na Team PokerStars!

Kako zaigrati Red Spade Open
Kad: nedjelja, 3. studenog u 21:00 CET
Buy-in: $55
Garantirano: $1 000 000
Prva nagrada: najmanje $200 000

Ne zaboravite: možete direktno uplatiti buy-in od $55, ili možete osvojiti mjesto za manje zahvaljujući nekom od mnogih satelita koji se održavaju od 25. listopada do samog turnira.

Red Spade Open pronaći ćete u predvorju PokerStarsa odabirom kartice ‘Turnir’ i ‘Posebni’. Alternativno, za pomoć i brži pronalazak turnira možete koristiti i filtar turnira – upišite ‘Red’ i turniri će se prikazati. Također, Red Spade Open možete igrati i na svom mobilnom uređaju – za preuzimanje pogledajte ovu stranicu.

Sjedala za Red Spade Open dostupna su i u VIP trgovini. Zavisno od vašeg statusa u VIP klubu svoju ulaznicu možete kupiti već za samo 3.100 FPP bodova!

Tražite savjete za igranje turnira na više stolova? Za ekskluzivne članke i priliku da osvojite besplatno sjedalo na Red Spade Open turniru, pogledajte PokerStars Školu pokera!

Napomena: igrači mogu osvojiti maksimalno jedan nagradni paket za PCA. Samo jedan tjedan Red Spade Open zamijenit će turnir Bigger 55 $. Od 10. studenog nastavljamo s ovim regularnim tjednim turnirom.

Odgovori