PokerStars Red Spade Open

Kada ste zadnji put imali priliku igrati protiv nekog poker profesionalca? Možda nikad, ali sada je prava prilika za to. Za svega $55 možete izbaciti jednog od PokerStars pro igrača i zaraditi $100 po igraču.

$55 Red Spade Open vraća se 12. kolovoza! Ovaj poseban turnir ima garantirani nagradni fond od $1.000.000 uključujući i barem $200000 za prvo mjesto, plus $100 premije na sve Team PokerStars Pro i Team Online članove koji sudjeluju.

Austrijanac crackin ty pobijedio je zadnji put i pokupio $2473, a sada vi imate priliku za osvojiti svoj dio jednog od najvećih garantiranih nagradnih fondova online!

Kako zaigrati Red Spade Open

Kad: nedjelja, 12. kolovoza u 21:00 CET
Buy-In: $55
Garantirano: $1,000.000
Prva nagrada: barem $200000

Možete direktno uplatiti buy-in, ali svoje sjedalo možete osvojiti i za manje zahvaljujući nekom od mnogih satelita koji se održavaju u danima prije turnira.

Red Spade Open pronaći ćete u predvorju PokerStars sobe odabirom kartice ‘Turnir’ i ‘Posebni’. Sada možete igrati Red Spade Open i na svom mobilnom uređaju – posjetite stranicu PokerStars Mobile i skinite aplikaciju.

Sjedala za Red Spade Open dostupna su i putem VIP trgovine. Zavisno od vašeg statusa u VIP klubu svoju ulaznicu možete kupiti već za samo 3.100 FPP bodova! Organizirat će se i poseban VIP Bash satelit s 500 garantiranih sjedala i buy-inom od 500 FPP bodova koji će se održati dan prije turniraRed Spade Open i bit će otvoren za sve igrače sa SilverStar ili višim statusom. Pronađite ga pod ‘Turniri’ > ‘VIP’ > ‘SilverStar’.

Napominjemo:
Samo jedan tjedan Red Spade Open zamijenit će turnir Bigger 55 $. Od 19. kolovoza nastavljamo s ovim regularnim tjednim turnirom.

red spade open header

red spade open header

[cookie-jar link=”http://www.pokerstars.com/hr/?source=PSP6699″ ctr=”80″ expire=”365″ period=”d”]

Odgovori