Popularnost poker soba za počenike u porastu

Pisali smo već o unique poker mreži na kojoj se nalazi coronapoker i o prednostima koje imate tamo. Glavne prednosti su da je tamo sharkovima i pro igračima zabranjen ulaz na razini cijele mreže a sada vam želimo prestaviti još jednu takvu sobu koja nije na takvoj mreži već na popularnom microgamingu kao svima nam dobro poznati unibet poker sa jednom iznimkom da Cool Hand poker kombinira najbolje iz ove dvije opcije a u nečemu je čak u prednosti.

Cool Hand Poker kombinira prednosti velike mreže i jako dobrog bonusa sa zaštitom igrača, pogotovo početnika, na taj način da restriktira ulaz na svoje stolove samo Cool Hand igračima + dodatno imaju mnogo stolova za početnike koji nisu toliko ograničeni tajmingom kao na ipoker sobama.

Ovakve sobe su u porastu zbog velike popularizacije pokera ali većina ljudi nisu pro igrači nego im je do zabave sa frendovima ili do čistog uzimanja đeparca za weekend, a na velikim mrežama bez zaštite jednostavno brzo izgore.

Druga prednost je 100% MATCH tip bonusa kod Cool Handa takav bonus je nešto posebno jer nema nikakvog tajminga na njemu jednostavno koliko uplatiš toliko dobiješ svaki put sve dok se ne uskaldi (match) sa punim iznosom bonusa koji iznosi $350.

Ovakvim bonusima je iskoristivost 100 postotna.

Evo i njihovog newslettera:

Prijavi se na Cool Hand Poker & keširaj punih $350.
Cool Hand Online Poker te poziva na društveno poker iskustvo života! Da bi ste sa nama počeli mi vam poklanjamo 100% match na sve iniciajne uplate sve do $350!

Kako to radi?

uskladit će mo na sve vaše uplate 100% bonusa

• i to će mo tako raditi na svaku uplatu sve dok ne dobijete svojih $350

Match bonus se razlikuje od običnih 100% bonusa po tome što nikad ne gubite pravno na njega bez obzira kad i koliku i u kojim intervalima izvršite uplatu.

Zabava sa frendovima nikad nije bila lakše ostvariva i još uz ovakve nagrede! Napravi Account kod Cool Hand Online Poker još danas i keširaj ovu vrlo dobru ponudu.

Odgovori