Posao iz snova sa PokerStarsom

PokerStars nudi šestorici igrača profesionalni ugovor vrijedan 42.000$. Ne vjerujete? Čitajte dalje.

Kako puno poker igrača sanja da postane sponzorirani igrač neke od velikih poker soba, PokerStars se pobrinuo da im molitve budu uslišene. Za sve igrače iz centralne i Istočne Europe, PokerStars nudi kvalifikacijske turnire preko kojih možete uloviti zlatnu ribicu, postati sponzorirani igrač PokerStarsa.
Postoji nekoliko načina na koji možete do vrijedne nagrade. 6 ugovora možete osvojiti, tj. 6 igrača može dobiti ugovor vrijedan 42.000$.

Nagrada je podijeljena na slijedeći način: 24000$ je plaća, a 18000$ je za PokerStarsove turnire. Taj novac je podijeljen u dijelove, tako da svaki mjesec dobijete dio.
Ako živite u Albaniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedoniji, Poljskoj…. možete sudjelovati u ovom turniru.

Kako igrati?

Kao što smo rekli, postoje nekoliko načina, a prvi i svima prihvatljiv je preko freeroll turnira. Drugi je preko FPP (70) bodova ili s 1.10$ buy innom na turnir. Treći je da napravite video, zašto biste baš Vi trebali predstavljati svoju zemlju. Četvrti je ako napravite svoj prvi deposit, dobiti ćete ticket za turnir, te posljednji način je da kupite VIP ticket.

Turnire se vrte svaki dan od 18.10.2010 do 21.11.2010. Otvorite PokerStars sobu, odaberete turnire i kliknete Regional.
Jedina napomena što se tiče svega ovoga je da se samo jedan ugovor dijeli preko freeroll turnira.

Kako napraviti video?

Kao što smo rekli, možete se kvalificirati i to direktno na Grand Freeroll Final, ako napravite video. Sve što trebate napraviti je video u trajanju od dvije minute i postaviti ga na ovu stranicu . U videu morate objasniti zašto biste baš vi bili najbolji ambasador pokera u vašoj zemlji i regiji. Morate napomenuti svoje poker vještine, PokerStars username i sve ostalo što vam može pomoći da budete izabrani.
PokerStars traži igrače koji imaju svoj stil, iskustvo i vještinu u igranju. 10 najboljih videa od svake države koja se natječe biti će nagrađeno direktnim upadom na Veliko Finale 22.10.2010.

Ako prvi put uplaćujete novac, napravite to tako što ćete upisati cod ‘DREAM‘, te ćete na taj način dobiti ulaznicu na Weekly Depositors Freeroll.

Freeroll Kvalifikacije
Turnir Buy-in Datum Vrijeme Nagrada
Dnevni Freeroll Free Ponedjeljak-Subota, Listopad 18-Studeni 21 19: 00 CET (13:00 ET) Najboljih 50 osvaja mjesto na Weekly Freeroll Final
Weekly Freeroll Final Nedjeljom, Listopad 24-Studeni21 19: 00 CET (13:00 ET) Najboljih 20 osvajaju mjesto na Grand Freeroll Final
Grand Freeroll Final Ponedjeljak, Studeni 22 19: 00 CET (13:00 ET) Pobjednik osvaja Dream Job vrijedan $42,000
Cash i FPP kvalifikacije
Turnir Buy-in Datum Vrijeme Nagrada
1. razina Cash kvalifikacije $1.10 Svaki dan, Listopad 18-Studeni 21 19: 00 CET (13:00 ET) Najboljih 70 odlazi na 2. razinu
1. razina FPP kvalifikacije 70 FPPs Ponedjeljak and Četvrtak, Listopad 18-Studeni 18 21:00 CET (15:00 ET) Najboljih 10 odlazi na 2. razinu FPP kvalifikacija
Cash Rebuy Qualifier $5.50+R Ponedjeljak, Srijeda, Petak i Nedjelja, Listopad 18-Studeni 21 21:00 CET (15:00 ET) Najboljih 15 osvajaju mjesto na Weekly Final
FPP Rebuy kvalifikacije 50 FPPs+R Srijeda i Subota, Listopad 20-Studeni 20 21:00 CET (15:00 ET) Najboljih 3 osvajaju mjesto na Weekly Final
2. razina Cash kvalifikacija $11 Svaki dan, Listopad 18-Studeni 21 20:00 CET (14:00 ET) Najboljih 15 osvajaju mjesto na Weekly Final
2. razina FPP kvalifikacija 700 FPP Utorak i Petak, Listopad 19-Studeni 19 22:00 CET (16:00 ET) Najboljih 3 osvajaju mjesto na Weekly Final
Dream Job Weekly Final
Turnir Buy-in Datum Vrijeme Nagrada
Weekly Final $109 Nedjelja, Listopad 24, 31 and Studeni 7, 14, 21 20:00 CET (14:00 ET) 5 pobjednika osvajaju Dream Job u vrijednosti $42,000


Odgovori