Pregled online high-stakes u 2010.

Za rezultate online high stakes pokeraške scene, nakon dva i pol mjeseca akcije, možemo reći da su zapravo vrlo zanimljivi.

Iako nije čudno vidjeti da se Tom “durrrr” Dwan nalazi u vodstvu, s preko 3,4 milijuna dolara, začuđujuća je činjenica da je Phil Ivey jedva igrao.

Veća imena u svijetu pokera su odigrala više ruku od Iveya. Ukupni rezultati pokazuju da je Ivey odigrao samo 4,351 ruku ove godine, a  ostvario je zaradu od 194,074 dolara.

U međuvremenu, Alexander “PostflopAction” Kostritsyn, pobjednik 2008 Aussie Millions, imao je do sada ogroman uspjeh na Full Tiltu. Do sada je zaradio preko 2,2 milijuna dolara i time je došao na drugo mjesto. Kostritsyn se dokazao kao majstor mješovitih igara, sa više od $1.6 milijuna zarade koje je ostvario na high-stakes 7-Game stolovima.

No, možda najveća priča godine je bio Cole South. Na početku godine zaradio je profit od $3.6 milijuna i tako držao vodstvo, ali je nedavno igrao dosta lošije i ostvario samo $1.2 milijuna.

Isildur1je ove godine odigrao neke od najvećih potova u online povijesti.  Njegov najveći pot protiv Patrika Antoniusa bio je vrijedan $1.3 milijuna, prije nego što je izgubio taj iznos, u naredna dva tjedna izgubio je još $2 milijuna. Većinu poraza pretrpio je u igri s Brianom Hastingsom, uključujući više od  $4.2 milijuna u samo jednom sessionu. Isildur1 je ipak uspio ostvariti $3.6 millijuna. Iako je Hastings ispred Isildura, trenutno ima zaradu od svega $422,400.

Patrik Antonius je još jedna iznenađujuća priča. Prošle godine je rasturio u samoj igri, ali od siječnja ove godine Antonius je izubio $3.8 milijuna. Uz ove velike gubitke, Antonius je pretrpio i teške poraze na durrrr Challengeu. Dwanovo  vodstvo se povećalo na gotovo 2 milijuna dolara.

Brian Townsend je do sada u ovoj godini izgubio više od 1,9 milijuna dolara.

Odgovori