Približava se WSOP, a dosta pitanja je bez odgovora

Kako se približava World Series Of Poker, bilo bi lijepo znati koja će se pitanja najviše vrtiti po medijima i po glavama igrača. Znamo da su svakakve afere bile prošle godine, te su sada sve oči uprte u FullTilt i njegovu kupnju.

World Series Of Poker

World Series Of Poker

Prvo pitanje se tiče samog WSOP turnira, a odnosi se na pričanje o ruci. Bilo je puno kontroverznih situacija prošle godine, te s toga mislim da će se ove godine organizatori potruditi napraviti kristalno jasno pravilo u vezi toga. Trebalo bi svim igračima biti jasno što smiju a što ne raditi za vrijeme odigravanja ruke, te kada bace karte.

Hoće li PokerStars isplatiti FullTilt igrače? U pitanju su veliki milijuni, a samim time bi se povećao broj ljudi na WSOP turnirima. Najbitnije je da PokerStars kaže što misli i kada misli isplatiti, jer bi tada igrači mogli igrati i biti sigurni da će im se sredstva isplatiti.

Biti će zanimljivo vidjeti kako će organizatori spriječiti prijavljivanje muškaraca na ženske turnire, jer po zakonu svi smiju igrati sve turnire.

Pitanje na koje svi nestrpljivo očekuju odgovor je kako će Viktor Blom odigrati ovaj WSOP? Viktor “Isildur1” Blom još nikad nije igrao na WSOP turnirima, jer je bio premlad, no sada kad može, hoće li napraviti veliki korak naprijed ili će ostati nezapažen. Njegova forma je dobra, a nakon što je osvojio $100k Super-High-Roller Caribbean Adventure ove godine, sigurno želi ponoviti uspjeh na jednom od WSOP turnira.

Odgovori