Gotov je drugi dan na WSOP Main Eventu

Nakon završenog drugog dana na WSOP Main Eventu, ostalo je oko 1400 ljudi koji će se boriti za dolazak na finalni stol i mogućnost osvajanja turnira i najprestižnije WSOP narukvice.


Guss Hansen nije među njima jer je ostao kod kuće. Navodno mu je majka bolesna pa je ostao uz nju. Tako će WSOP biti osakaćen za jednog od najboljih igrača danas, ali ima tu još podosta igrača koji su jako dobri, možda u ovom trenutku i bolji od Hansena.

Nakon što su završili dan 2A i dan 2B možemo reći da imamo neku relativnu ljestvicu igrača.

David Assouline sa 387,800 čipova je vodeći u ovom trenutku.

Dragan Galic ima 263,600 čipova i među 20 igrača je u ovom trenutku. Sponzorirani igrač PartyPoker sobe.

Naravno, to se sve može promijeniti 3. i 4. dana turnira, ali nadamo se da će naš predstavnik, kojeg su stavili pod njemačku zastavu, doći do finalnog stola.

Patrik Antonius je odmah iza našeg Dragana sa 258,600 čipova, dok je Johnny Chan, koji je bio vodeći u nekoliko navrata, pao na 10. mjesto sa 281,600 čipova.

Kad prođu 3., 4. i 5. dan, malo će se razbistriti situacija pa ćemo imati jasniju sliku svih igrača koji nastavljaju svoju borbu za WSOP narukvicom.

Phil Ivey, igrač Full Tilt poker sobe, je ispao sa QQ protiv KK drugog dana turnira.
Nažalost po mnoge, i Doyle Brunson je ispao iz turnira sa 77 protiv JJ.

Od Hrvatskih predstavnika bio je Hrvoje Mitrović koji je ispao drugog dana turnira. Kvalificirao se preko Full Tilt satelita.

Očekuje nas još mnogo uzbuđenja i bad beatova.

Odgovori