Profil igrača: Greg Raymer

Greg Raymer je osvojio WSOP 2004 godine, kao igrač koji nije profesionalac, što nije uspjelo mnogima. Zvati Rymera amaterom bila bi greška, s obzirom na njegovu vještinu koju pokazuje u igri. Prve novce zarađene na pokeru dobio je 1996 godine, i to dok je radio na svom poslu u Connecticut-u. Igrao je na Foxwood Casino and Resort te je dobio novac na 8 turnira, uključujući i jednu pobjedu, od 1998 do 2003, te možemo reći da je tada počela njegova pustolovina.

2004 je bila prijelomna godina za Raymera. Iako je 2001 na WSOP ušao u novac, nitko nije znao tko je čovjek za stolom nadimkom Fosilman. Nakon što je osigurao ulaz na 10,000$ „Champion Event 2004“, kroz jedan od satelita, došao do završnog stola na kojem su bili Dan Harrington, Josh Arieh i David Williams. Pobijedio je i osvojio najveću nagradu u povijesti WSOP-a do tada; 5 miliona $.

Od tada možemo smatrati Greg Raymer „Fossilman-a“ profesionalcem. 2005. godine osvojio je 33. mjesto na 25,000$ WPT-u. Zatim je slijedila obrana naslova u WSOP-u, nažalost neuspješno, završio je na 25. mjestu. No kao da to nije bilo dosta, „Fossilman“ jezavršio na 3. mjestu na 40. obljetnici „No Limit Hold’em event“.

Raymer je 12 puta ulazio u novac na WSOP turnirima, u svim poker igrama ( Omaha, Seven CardS tud, Deuce to Seven Lowball ili No Limit Hold’em). Ušao je u nagradu čak 2 WPT turnira, te u karijeri je zaradio preko 7 miliona $.

Raymer je uspješan on-line igrač, daje instrukcije i seminare igračima diljem svijeta.

Odgovori