Proslavite blagdansku sezonu uz PokerStars

PokerStars December Festival će podijeliti barem 15.000.000 $ za stolovima tijekom proslave koja će trajati punih mjesec dana!

december festival

december festival


Svi igrači imaju priliku osvojiti ogromne novčane nagrade, uključujući povećane nagradne fondove na najpopularnijim turnirima, a da ni ne spominjemo pokretanje 1.000.000 $ Spin & Go turnira gdje 5 $ možete u nekoliko minuta pretvoriti u 1.000.000 $.

Plus, kroz mjesec će se održati i posebni izazovi u sklopu promocije December Festival čime ćete dobiti priliku osvojiti još više nagrada. Pogledajte osobni prozor za izazove kako biste odmah pokrenuli svoje izazove u sklopu promocije December Festival!

Zaigrajte sada na PokerStars sobi

Od 1. prosinca možete 5 $ pretvoriti u 1.000.000 $ u posebnom izdanju 1.000.000 $ Spin & Go turnira! Nakon što se tri igrača prijave na vaš 1.000.000 $ Spin & Go turnir s 5 $ buy-inom, slijedi nasumično izvlačenje koje će odlučiti koliko će iznositi nagradni fond turnira. Pogledajte brojač na sredini stola i saznajte koliku novčanu nagradu možete osvojiti.

December Festival uključuje cijeli tjedan uzbudljivih knockout i progresivnih knockout turnira, a u igri je 5.000.000 $ u garantiranim iznosima. Igrajte za svoju priliku osvajanja novčanih premija i ogromnih nagradni fondova te ne propustite Main Event s 500.000 $ garantiranih koji je na rasporedu 14. prosinca – kvalificirajte se na Main Event već za samo 1 $!

Svaki dan od 15. do 21. prosinca PokerStars daruje 50 $ novčanu nagradu Zoom igračima za stvarni novac koji osvoje ruku s dva crvena asa – as u srcu, as u kari – i podijele svoju ruku koristeći BOOM! ponavljač ruku. Uzmite besplatnu nagradu svaki dan tijekom Zoom i BOOM tjedna!

Nedjelja je već sada najveći dan u tjednu na PokerStarsu, s milijunima dolara u garantiranim novčanim nagradama u ponudi. 21. prosinca postat će još veći, s čak dva posebna izdanja vaših omiljenih velikih nedjeljnih turnira koji se održavaju isti dan, uključujući 6-max i 9-max varijantu turnira Sunday Kickoff, Sunday Storm, Sunday Warm-Up i Sunday Million. To znači da se akcija udvostručuje, ali se udvostručuju i ogromni garantirani nagradni fondovi uz koje je u igri barem 3.800.000 $ u novčanim nagradama!

28. prosinca u 20:30 CET ne propustite 5.000.000 $ garantirani Sunday Million. Uplatite buy-in od 215 $ direktno ili pretvorite 1 $ u šesteroznamenkastu isplatu koja vam može promijeniti život tako da osvojite svoje sjedalo kroz velik izbor različitih novčanih satelita, dostupnih već za 1 $.

Za još više informacija posjetite PokerStars stranicu

Odgovori