Pušten osumnjičenik za poker pljačku

Njemačka policija pustila je osumnjičenog muškarca za kojeg se smatralo da je povezan s oružanom pljačkom na jednom od najvećih europskih turnira u pokeru u Berlinu.

Berlinska policija pustila je osumnjičenika za kojeg su vjerovali da je bio uključen u poker pljačku prošlog vikenda, točnije, u prošlu subotu. Podsjetimo se, skupina naoružanih i maskiranih pljačkaša u po bijela dana upala je u luksuzni hotel “Grand Hyatt” u Berlinu i pobjegla sa 240.000 eura. Cilj oružane pljačke bio je jackpot od velikog poker turnira koji se održavao u organizaciji EPT-a (European Poker Tour).

Glasnogovornica berlinske policije izjavila je kako je osumnjičeni oslobođen zbog nedostatka dokaza. Osumnjičenik, koji je bio uhićen u petak navečer, zanijekao je tijekom policijskog ispitivanja da je sudjelovao u pljački u hotelu Grand Hyatt. Policija je odbila identificirati čovjeka ili dati daljnje pojedinosti navodeći kao razlog tijek istrage.

Prema MSNBC i njemačkom listu Berliner Morgenpostu, čovjek koji je bio uhićeni navodno je bio uključen i u posebnu casino pljačku u Berlinu prije šest godina. Bluff Magazine je dodao da je osumnjičeni navodno arapskog podrijetla. Pljačkaši, iako su nosili maske, snimljeni su na kamerama za nadzor. Nadamo se da će ih policija uskoro sve pronaći.

Odgovori