Rake Race Strategija

Ako krećeš u rake/cash race i pri tome ozbiljno pucaš na prvo mjesto, trebaš uzeti u obzir više faktora kako ne bi brzo izgorio ili još gore (bankrotirao!). Ispod je par savjeta koje bi trebalo uzeti u obzir:

Multi-Tabling
Neki rake race -ovi su natjecanja da se odigra što više ruku drugi da se napravi što više rake-a u oba slučaja je bitno da igrate na više stolova jer tako će te u krače vrijeme napraviti više.

Rake the Cap
Ako je rakeu postavljena kapa na maksimum $3 po ruci, igrati na .05/.10 nije optimalno jer ćeš rijetku doseći Cap od $3.  Dakle igraj na stolovima gdje se inaće pograbi kapu kad uđeš u multi-way pot.

Igraj na Loose stolovima
Loose igrači igraju i uključeni su u više potova sa marginalnim handovima. Što više potova to više rake-a je generirano. Ako znaš i možeš igrati protiv loose protivnika onda obavezno igraj na loose stolovima (idealno loose-passive, tako da možeš od njih oteti pot sa lakočom) i vidjeti više flopova.

Double Dip

Double Dip + $3,550 dodano za THPKR

Koristi HUD/Stats
U idealnom slučaju ćeš igrati 6+ stolova. Koristeći stats overlay HUD je u biti dobar alat koji te podsjeća na sve bez da moraš pamtiti i puno više od toga. Jer kad igraš na više stolova to postaje esencijalno kako bi mogao lakše i brže efektivno donositi odluke.
HUD/Status i više od toga

Prati Leaderboard
Drži oko na leaderboardu, pogotovo ako pobjeđuješ. Ako ti se neki igrači približe logiraj se da odigraš na par stolova, dakako kako bi održao prednost. Ako nisi u “điru” javi frendovima di ti malo bace oko (he, pa moraš i spavati nekad! :))

Nemoj izgoriti, ili pasti pod utjecaj stresa
Jedi dobro, Spavaj dobro – pauziraj regularno i pazi na svoj profit. Sad tu ne treba gledati samo kako trenutno stoji tovoj bankroll, jer dobra zarada u race-u dolazi i sa VIP/rakeback programom.

SunPoker ima jedan od najboljih VIP programa.

Odgovori