Real money poker na Facebooku?

Facebok i pravi poker, hoćemo li dočekati taj dan? Hoće li napokon Zynga prestati s radom? Shvaćam da Zynga ima 100 milijuna korisnika ili koliko ih već ima, ali zašto ljudi igraju poker i hvale se milijunima čipova kad od toga nemaju ništa. Zaigrajte za pravu lovu pa nam se onda pohvalite. Slijedeće godine bi i na Facebooku trebao krenuti real money poker, pa ćemo vidjeti tko će biti najbolji.

Facebook
Facebook, najveća društvena mreža na svijetu, Facebook, u pregovorima je s nekoliko poker soba, uključujući 888 Poker, PokerStars i Gemesys. Facebook je već počeo zapošljavati osoblje na osposobljavanju ovog projekta te se nadaju kako će real money kockanje i poker krenuti s radom. Svijetlo dana bi trebali ugledati slijedeće godine.

Detalje još uvijek ne znamo, ali možemo pretpostaviti kako će Facebook napraviti dobar ugovor, a igraći bi trebali koristiti prave novce, a ne virtualne kredite. Oko 30 milijuna korisnika trenutno igra poker putem Facebooka, takozvani Zynga Poker. Taj poker nije za prave novce.

Vidjeti ćemo što budućnost nosi, ali mislim kako će Facebook na taj način dovesti još više poker igrača koji će htjeti uzeti novce ribama poput vas koji ovo čitate. Malo se moramo našaliti, ipak je ovo mjesec darivanja, pa zašto i mi ne bi darovali koji dolar na pokeru :D

Ukoliko želite igrati za prave novce, preporučio bih Vam High Pulse Poker. Nema puno kvalitetnih igrača, a večina ih ima novce iz play money verzije. Vrlo lako možete doći do zarade. Kliknite na ovaj link i preuzmite software.

Facebook

2 komentara

  1. poker holdem napisao:

    real funny poker

  2. Darko Legin napisao:

    poker za ribice i pičkice voljne malo pažnje. Držim ti ribicu u ruci a ti se nečkaš. Okrećem te polagano i stavljam na tur-nu visoke uloge, bacaš mi se na koljena, a meni se diže, jer sam pobijedio. slavimo

Odgovori