Recenzija: Carbon Poker soba

Detaljni pregled

Sažetak:

Carbon Poker je jedan od novijih sajtova na netu, ali uz to i jedan od najobećavajućih. Softver je vrlo dobar, brz i fleksibilan. Dosta je slaba konkurencija što je naravno dobro i dolazi u kompletu s mnogi drugih igara. Jedino još nema toliko veliki promet igrača da može napucavati velike promocije ali i to se ubrzano mjenja.

Software:

Relativno je nepoznat prosječno igraču pokera ali, bez obzira na količinu igrača ovaj je softver ono najbolje šta bi mogao i zamisliti uopće. Baziran je kompletno na Flash modulu, dakle brz je i lagan ujedno se može povećavati smanjivati svaki prozo a da ne gubi kvalitetu slike. Bez obzira na taj dobar izgled, Carbon Poker nudi igraču sve od player notes-a do custom chat icons pa sve do pre dobrog lobby filtera.

Promet:

Dio je nove i vrlo male mreže, ali bez obzira na to tamo je više akcije nego šta bi se moglo očekivati. Igrači s pravim i s virtualnim novcem se vrte oko broja 8000, što je više nego zadovoljavajuće. Većina prometa je na Texas Holdemu šta bi čovjek mogao drugo i očekivati? Ali omaha i druge igre su isto popunjene.

Turniri:

Carbon Poker nije baš mjesto za (satelite) odskočna daska za World Series of Poker i World Poker Tour. Za takve stvari preporučamo PokerStars ili slične. Carbon Poker nudi stvarno uzbudljive turnire, samo šta su limitirani na tvoj igrački račun. Svakako, ima regolarno svakodnevnih freerolova od $50 pa sve do $50,000 (koji je jednom mjsečno). Pored freerolova, CarbonPoker ima turnire s garantiranim cash nagradama do par tisuća dolara.

Slaba konkurencija:

Konkurencija je inaće jako slaba što je naravno jako dobro. Većinom su to mali do srenji stakovi u igri i većna njih igra freerolove i onda završe na poker stolovima gubeći taj novac. I ako ideš na $2/$4, često ćeš vidjeti stolove s 55% flopa, što je dosta značajno za takve stakove.

Sign Up Bonus:

Kao novi igrač kod Carbon Poker-a, dobivaš 200% bonusa u vrijednosti $500. Da bi ga dobio trebaš upisati Carbon Poker promotional code THCBONUS u Coupons polje, koje je locirano u cashier-u.

Loyalty Nagrade:

Grandmaster – novi sistem nagrađivanja koji nagrađuje kvalitetu a ne kvantitetu.

Podrška:

E-Mail support je stvarno brz i točan. Live chat je non-stop online.

Deposit & Cashout opcije

Deposits: Visa, MasterCard, ECO, Click2Pay, Neteller, Moneybookers and ePassporte.

Cash-out: Neteller, Moneybookers, Click2Pay, MyCitadel and bank transfer.

1 Comment

  1. Doktor napisao:

    Igram tamo već mjesec dana, zadovoljan sam

Odgovori