Recenzija Unibet poker-a

Kratak pregled

Unibet Poker je član Microgaming Networka soba je postala popularna na temeljima već ekstremno poznatog casino/kladionica tima, i rade sve skupa na 23 različita jezika u koji spada i Hrvatski, što stvarno daje sobi internacionalni štih!

Oni koji igraju kod Unibeta stvarno znaju cijeniti velikodušne poker promocije koje pogoduju novim igračima ali i starim kako bi povećali broj ionako već dosta velike poker sobe.

Popularnost: 7 od 10 – Dobra

Unatoč ogromng broja operacija kompletnog Unibet gaming sistema, njihova poker soba još nije dosegla maksimum u cash igri. To ne želim reći da je slaba soba, jer se gotovo uvijek može naći preko 450 do 600 za igru tjekom najposjećenijih sati.

Zbroj igrača turnira je mnogo značajniji tako da se može naći i po 10,000 igrača odjednom.

Sigurnost: 10 – Čista desetka

Unibet ne traži od vas da mu vjerujete da su njihovi zaposlenici pošteni. To je zato jer su potrošili mnogo vremena i novca da zaposle neovisne promatrače – Price Waterhouse Coopers : www.pwc.com – kako bi se ovi dobro potrudili da nema prevara i da su podaci igrača maksimalno zaštićeni.

Konkurencija igrača: 9.5 od 10 – Pre dobro

Imaju najviše igrača koji se većinom klade na sportske događaje i baš zbog toga puno njih zalutaju na poker iz fore. Unibet Poker ima najmekaniju konkurenciju na cijeloj Microgaming mreži to je naravno vrlo atraktivno za igru.

Softver stranice: 9 od 10 – Vrlo dobre

Prvi pogled na Unibet stranicu mi je i dočarao kako bi mogao izgledati i softver. Uz dobar dizajn (nekako flešast) dobra je i navigacija.
Opcija ima na pretek, igrači mogu notirati, pregledavati povijest ruku, statistike, pa čak igrati direktno iz internet preglednika (jako dobro za one koji često putuju).

Korisnička podrška: 8 od 10 – Dobra

Kao i ostale sobe tako se i Unibet može pohvaliti svojom 24/7 podrškom dobro je napomenuti da je podrška i na Hrvatskom jeziku: fax, telefon, su tri metode kojima se može kontaktirati Unibet. Eto izgubili su par poena zato jer nemaju Live chat podršku na Hrvatskom jeziku.

Etika i reputacija kompanije: 10 – Čista desetka

Uz to što zapošljavaju neovisne promatrače, Unibet Poker se pokazao i čini sve kako bi spriječio prevare. Kako bi uspjevali u tome, Unibet koristi Microgamingov state-of-the-art Collusion Detection Software koji prati svaku sumljivu igru.

Promocije: 7.5 of 10 – Dobre

The Poker Club je favorit od starta na Unibetu. U tim promocijama, igrači se nagrađuju VIP poenima koje mogu razmjeniti za freerolove ili potrošiti u Poker Club trgovini. Što je veći VIP status, to se više dobiva od Poker Club programa.

Unatoč uspjehu Poker Club-a, ostalih promocija malo manjka za sada.

Sveukupna ocijena: 9 od 10 – Vrlo dobar

Unibet raste i izgleda da će rasti i dalje u sljedećim godinama. Najvjerovatnije će uz rast ponuditi onda i druge promocije osim Poker Club-a, što je definitivno još jedini korak u pravom smjeru koji im je potreban da postanu čista desetka.

Ali na sreću tamo ima dosta sitne ribe koja igra tako da nema neke čudo potrebe za promocijama.

Učlanite se kod Unibet poker-a i uzmite 100 Eura dobrodošlice!

2 komentara

 1. yblod napisao:

  Moram se pozaliti na njih i reci da su mi se zgadili.
  Na jednoj promociji sam osvojio sat vrijedan vise od 1000 eura (tako su oni napisali) a oni mi to osporavaju.
  Jednostavno kazu da nemaju taj reference number iako su mi i poslali e-mail u kojem mi potvrdjuju da sam dobitnik.
  Prilazem printscreen maila (imam i original) i samog dobitka.

  http://i50.tinypic.com/34sksh1.jpg

  http://i45.tinypic.com/5layh1.jpg

  Posto nemam nekog efikasnog nacina da promjenim njihovu odluku odlucio sam da ih blatim po forumima sto vise mogu.
  Pozdrav.

Odgovori