Red Kings vam donosi freeroll od 10,000$

FishMarket 10,000 je ponovno s vama. Svi koji naprave prvu uplatu u RedKings Poker sobi imaju pravu sudjelovati u ovom izvrsnom turniru. RedKings Poker nudi mogućnost iskusnim, ali i novim igračima da sudjeluju u ovom vrijednom turniru. 10.000$ garantirane nagrade nije malo

Standardni buy in za ovaj turnir iznosi 10+1$, ali svi koji od danas do 2 sata prije turnira naprave prvu uplatu mogu sudjelovati u ovom turniru besplatno. Turnir se održava 24.11.2010.

Početni stack na ovom turniru iznosi 1500 čipova, a leveli se izmjenjuju svakih 10 minuta.

Druga ponuda RedKingsPokera je skupljanje bodova, a nagrada je veća od 100,000$.

Izaberete level na kojem želite skupljati bodove i krenete. Svako toliko pogledate tablicu vodećih i pogledate na kojem ste mjestu. Prvo mjesto donosi najveću novčanu nagradu.

Postoje smal, medium i lagre level za skupljanje bodova. Ovisno o levelu veća je nagrada. Tako sa large level nagrada iznosi 5.000$ za osvojiti za svaku utrku. Najboljih 3 osvaja novac.

Svi koji preuzmu RedKings Poker sobu preko ovog linka i upišu THPKR bonus code prilikom svoje prve uplate, dobiti će ulaz na gore navedeni turnir i 500$ bonusa za čišćenje skupljanjem bodova.


Odgovori