RedKings Poker

RedKings ima šta za ponuditi igračima svih sposobnosti – od sitne ribe sve do morske pasa – i uz stotine tisuća kolega da više nikada nećete morati čekati na igru.

Za fantastičnu igru Texas Holdem, Omaha, pa čak i 7 Card Stud i 5 Card Draw, ne trebate gledati dalje od RedKings pokera. Sa više od 6 različitih depozit bonusa, pouzdan softver i preko 20.000.000 $ u jamčenim turnirima svaki mjesec.

Bonus i Promocije

Ako ste u potrazi za najluđim bonusima onda ste na pravom mjestu. RedKings poker nudi najvelikodušnije bonuse sve do 2000% u iznosu do $5000. Ovisi o uvjetima odpuštanja bonusa šta će te najbolje izabrati. Zato smo mi iz Holdem centra pripremili za vas poseban bonus za koji se nalakše odlučiti jer se u plavilu uvjek lako pošisti a to je $500 bunusa za Vas na bilo kakvu uplatu. Za detalje pročitajte ovaj članak. Svaki igrač ulazi u VIP sistem u kojem se isplaćuje do 40% cashback bonusa.

Promet

RedKings je najbrže rastuća poker soba naOngame mreži, koja je među 5. najpopularniji poker mreža u industriji. To znači da ukupni promet teče u responu od 15,000-25,000 igrača tijekom tjedna i preko 30.000 igrača tijekom vikenda.

Raznolikost

RedKings vam nudi najpopularnije poker igre: Texas Hold’em, Omaha, 7 Card Stud i 5 Card Draw. Ukoliko preferirate turnire imaih na pretek i to za sitnu lovu možete ući u igru za udio od $ 1.000.000 nagrada svaki tjedan.

Softver

RedKings ima jedan od najboljih software-a u industriji koji je poželjan među poker igračima širom svijeta zbog svoje pouzdanosti, jednostavnosti uporabe, te visoko kvalitetne grafike. Neki od mnogih značajki softvera su: praćenje statistika, jednostavan za čitanje chat box, privatni turniri, mini-tablica (igrač može otvoriti / igrati do 12 stolova na jednom ekranu). Software je dostupan u 17 različitih jezika uključujući i Hrvatski, pdržava čak MAC i Linux, a ako ne želite preuzimati datoteke na primjer, jer niste na kućnom računalu, možete ukljuiti (instant play) verziju preko preglednika.

Podrška

Multi jezični Customer Support Team na RedKings-u ima veoma brzo vrijeme odgovora na pitanja. Oni su prijateljski nastrojeni i znaju što pričaju. Podrška je dostupna 24 / 7 live chat putem e-mail, ili telefona. Za podršku na hrvatskom za sada samo putem emaila: redkings [@] thpkr.com

Depozit i Cashout metode

RedKings nudi razne mogućnosti polaganja i povlačenja novca. To uključuje Neteller, Visa, Visa Electron, MasterCard, WebMoney, Click2Pay, ClickandBuy, FirePay, Western Union i MoneyBookers.

Da bi ste uzeli bonus od $500 na bilo kakvu uplatu pa čak i minimalnu (moneybookers 10$) trebate se registrirati na RedKings sajtu i prilikom registracije koristiti bonus code: thpkr

Odgovori