Regional Championship of Online Poker

Regional Championship of Online Poker je nova serija turnira koju Vam donosi PokerStars, najveća poker soba na svijetu. Ukupni nagradni fond iznosi nevjerojatnih 7 milijuna dolara. Natjecanje je podijeljeno u 13 različitih regija, a u svakoj 11 turnira. Znači svi koji se nalaze u regiji, koje možete vidjeti u nastavku teksta, mogu sudjelovati u turniru i uzeti dio kolačića. Naravno da je Hrvatska dio toga. Najbolje od svega je što sve završava Main Eventom.

Ovo je godina u kojoj imate šansu natjecati se s igračima iz vaše regije za ponos svoje nacije, ali i sebe kao poker igrača. Postoje buy in turniri prilagođeni svima, pa tako i sateliti za svega nekoliko dolara. Možete koristiti chat na svom jeziku bez pogreške u komunikaciji. Iskoristite ovu priliku i postanite najbolji poker igrač u regiji.

Turnir:
Central and Eastern European Championship of Online Poker

11 turnira od Prosinac 6-16
$150,000 GTD nagrada
Albania, Bosnia and Herzegowina, Bulgaria, Czech Republic, Croatia (Hrvatska), Hungary, F.Y.R.O.M, Poland, Romania, Slovenia, Slovakia (Slovak Republic), Serbia & Montenegro.

Ostale regije:

Russian Open Championship Of Online Poker, Nordic Championship Of Online Poker, Baltics Championship Of Online Poker, USA Championship Of Online Poker, Canadian Championship Of Online Poker, Germanics Championship Of Online Poker, Asia Pacific Championship Of Online Poker, Mediterranean Championship Of Online Poker, UK & Ireland Championship Of Online Poker, Latin American Championship Of Online Poker, Iberian Championship Of Online Poker, Benelux Championship Of Online Poker.

Kao što možete vidjeti, u ovim turnirima sudjeluje cijeli svijet, a najbolji će se naći na Main Eventu. Zašto ne biste baš Vi postali najbolji poker igrač.

Svaki turnir ima Garantiranu nagradu.

Prisjetimo se kako su naši dečki prošli na World Cup of Pokeru koji je održan prošle godine. Također je cijeli svijet sudjelovao, a naši dečki su došli drugi.
WCP Hrvatska

Ukoliko još nemate Poker Stars account možete ga preuzeti s ovog linka i ostvariti do 600$ bonusa.

1 Comment

  1. Jaki napisao:

    Uh što je ozbiljan ovaj

Odgovori