Roberto Romanello

Podrijetlom iz Walesa u Velikoj Britaniji, Roberto Romanello počeo je igrati poker u 2005. godini, nakon nogometne ozljede imao je stanku od gotovo tri mjeseca. Inspiriran gledajući World Series of Poker na televiziji, počeo je igrati online i osvojio World Poker Tour nagradni paket u roku od dva tjedna igranja. Sjajan uspjeh za tako kratko vrijeme igranja.

Bez znatnog uspjeha, Roberto Romanelli je nakon WPT-a počeo igrati u lokalnom casinou. Postupno je izgrađivao svoj bankroll putem live turnira i opreznog bankroll managementa.

Roberto Romanello

Roberto Romanello

U 2006. godini, otputovao je u Las Vegas na WSOP Main Event. Roberto je daleko dogurao te otišao sa zaradom od gotovo $40K. Samo nekoliko tjedana kasnije, otišao je  pobijediti €500 No-Limit Hold ’em događaj u Barceloni 2006. godine, uzevši 42.200€ nagradnog fonda. Također je pokazao veliku formu na 2007 UK Poker Tour-u, osiguravši 3. mjesto u 1K No-Limit Hold ’em Main Event zaradivši 21.900 funti.

U veljači 2010, Roberto je postigao svoj prvi finalni stol na EPT-u u Kopenhagenu, završivši 6. te osvojivši $104K. Svoj drugi nastup na EPT Prague Main Event u prosincu 2010.godine je proslavio na najbolje mogući način, ostavši zadnji čovjek na stolu pokraj 563 poražena igrača te pokupio 1. nagradu vrijednu €640K ($846K).

Pokraj pokera, Roberto ima snažan interes za nogomet. Iako ga ozljeda još uvijek sprečava da igra kao prije, ostaje strastveni navijač. Također održava aktivnu ulogu u svom obiteljskom restoranu u Walesu, koji je nagrađivan, te uspješan više od 30 godina.

Također je sponzorirani igrač Full Tilt Pokera te je skupio preko 1,7 milijuna $ u nagradama. Zadnji mega event koji je osvojio bio je WPT Bratislava u ožujku 2011. godine, te pokupio nagradni fond od €140,685 te WPT narukvicu.

Detaljnije o zadnjoj pobijedi možete pogledati na priloženoj snimci:

2 komentara

  1. Root napisao:

    Auuu vidi gleda Tatjani u sise

  2. DadoCRO napisao:

    nedirajte mi tatjanu…XDDD

Odgovori