Rodeo Poker Soba

Rodeo Poker soba jedna je od rijetkih poker soba koja nudi cijelu svoju web stranicu i podršku na Hrvatskom jeziku. Broj igrača se kreće oko 5000, što je sasvim dovoljno kako bi ste mogli zaraditi đeparac.

RodeoPokerRodeopoker sobom upravlja IGT Interactive Operation Ltd. Tvrtka nudi različite igraće usluge u suradnji s vodećim pružateljima softvera da bi igračima pružila najbolje moguće iskustvo igranja.

Što se sigurnosti tiče, generatori nasumičnih brojeva (RNG) koje koristi u poslovanju testiraju treće strane. Grupa koje je IGT Interactive Operation Ltd odabrala za revizore je PricewaterhouseCoopers.

Ono što je zanimljivo kod ove poker sobe jest to da omogućuje ‘transfer’ novca s računa jednog igrača, na račun drugog igrača, te omogućuje stejkanje. Mala mana jest ta, da se s takvim novce može igrati, ali ne i isplatiti dok se ne odigra.

Što se tiče samog softwarea, nije previše zahtjevan, te ga svako računalo može pokrenuti. Potrebno je imati: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X Version 10.6 Snow Leopard ili Linux.
Potrebno je instalirati Java plug-in 1.6 ili noviju
Trebate imati oko 10MB prostora na računalu.

Igrači mogu birati igre kao što su Texas Hold’em, Omaha, Telesina, 5 Card Draw, Omaha 5-Card High, 32-Card Draw,

Igrači koji prvi put rade uplatu dobiti će bonus od 100% bonusa s obzirom na uplatu od €50, €100 ili €200. Svaki igrač ima neograničeno vremena da očisti bonus koji će se na kraju u cijelosti isplatiti.

Izaberite bonus: kliknite na linkove dolje i automatski će vam se ovisi o bonusu upisati bonus code u odgovarajuću kućicu KORIŠTENJEM OVIH LINKOVA TOČNIJE KODOVA DOBIT ĆE TE EXKLUZIVNO PRAVO DA SUDJELUJETE U HRVATSKOJ LIGI FREEROLL (BESPLATNIH) TURNIRA

kliknite za: Bonus od €50
kliknite za: Bonus od €100
kliknite za: Bonus od €200

Klikom na jedan od gornjih bonusa, ‘bonus code’ će vam se automatski upisati u predviđeno polje, no ukoliko to nije tako, trebate sami utipkati ‘bonus code’ Ukoliko želite bonus od €50, utipkajte spk50, ukoliko želite bonus od €100 utipkajte spk100, te za €200 bonusa utipkajte spk200.

Ovo je idealna prilika za igrače rekreativce koji svoj bonus mogu skupljati više mjeseci. Ne postoji opasnost od roka trajanja.

Za poker profesionalce nudimo bonus od €500, no on se mora očistiti u roku od mjesec dana, te će igrač za svakih skupljenih 100 poena dobiti 10€. Bonus code je spk500. SAMO ZA ONE KOJI MISLE DA MOGU POČISTITI TAKO VELIK BONUS U MJESEC DANA ŠTO JE TEŠKO PUNO BOLJE JE KORISTITI BONUS CODOVE SPK50 SPK100 ILI SPK200

Najzanimljivije za igrače iz Hrvatske jest Croatian Poker Freeroll liga.

Druga Croatian Poker Liga počinje 22.5.2012 i traje do 29.5.2012.

Sudjelovanje u ovoj seriji besplatnih turnira je vrlo jednostavno. Sve što trebate je registrirati se besplatno na RodeoPoker.net, pronaći turnir i zaigrati.

Turnir možete pronaći u našem poker softveru pod TOURNAMENTS/SPECIAL!

Nagrade na freeroll turnirima su pravi novci koji se stavljaju na real money account na Rodeopoker.net. Također neki freerollovi zahtjevaju da igrači već imaju VIP bodove kako bi mogli sudjelovati u freeroll turnirima.

Freerollovi koji zahtjevaju buyin sa VIP bodovima imaju puno veće nagrade od onih koji su potpuno besplatni. Svi freerollovi se boduju jednako, ali nagrade za najbolje u seriji turnira variraju ovisno o tome je li igrač ostvario i nešto VIP bodova na realmoney accountu.

Npr., igrač koji osvoji ligu i napravi 50 VIP bodova dobit će 150€, a ako nije napravio barem 50 VIP bodova osvaja na kraju samo 25€ nagrade.

TRENUTNO NA RODEO POKER SOBI MOŽETE IGRATI I SATELITE OD 2€ ZA POPULARNI RIJEČKI 550KN DEEPSTACK FREEZOUT TURNIR NA KOJEM SE IGRA SA 50.000 ČIPOVA detalje pročitajte na spklub stranicama.

Odgovori