Rookie Challenge na bwin pokeru

Kada bi svi ljudi znali sve, ne bi nam bilo zanimljivo ništa raditi, pa tako niti igrati poker, ali dok se u životu stvari mijenjaju za svaku osobu, u pokeru svi kreću s iste točke, a u ukupnom uspjehu odlučuje talent i znanje.

Rookie Challenge Sit&Go turniri su odlična prilika za početnike. Ova promocija vrijedi samo za nove igrače koji će se odlučiti napraviti prvi korak prema osvajanju milijuna. Ako još nemate Bwin poker račun, sada je pravo vrijeme da ga napravite.

Svaki igrač će imati 10 prilika u 4 etape, a jedan turnir će biti i za pravi novac. Uključiti se možete u bilo kojem trenutku u ovaj uzbudljivi Rookie Challenge Sit&Go. Imati ćete priliku provjeriti svoj talent protiv drugih početnika. Poboljšavajte svoju sposobnost i vještinu iz etape u etapu i ostvarite pobjedu, jer na kraju krajeva, pobjede se najviše cijene.
Pobjednici dobivaju ulaznicu na turnir s pravim novcem.

Naziv Broj igrača 1. 2. 3. 4. 5.
Rookie Challenge Stage 1 5 2 karte za Stage 2 1 karta za Stage 2 1 karta za Stage 1 Kraj igre Kraj igre
Rookie Challenge Stage 2 5 2 karte za Stage 3 1 karta za Stage 3 1 karta za Stage 2 1 karta za Stage 1 1 karta za RC Freeroll
Rookie Challenge Stage 3 5 1 karta za Stage 4 1 karta za Stage 3 1 karta za Stage 2 1 karta za Stage 1 1 karta za RC Freeroll
Rookie Challenge Stage 4 2 3 karte od $1,20 3 karte za RC Freeroll

Rookie Challenge Freeroll

Ovo su besplatni turniri u kojima možete sudjelovati besplatno, a možete i osvojiti ulaz na turnir gdje je nagrada pravi novac. Sve što morate napraviti je napraviti prvu uplatu i skipiti jedan poker poen. Vrlo jednostavno za ispuniti.

Rookie Challenge Freeroll je dnevni turnir s nagradnim fondom od $300 u obliku karata za turnire. Bwin će na Vaš račun uplatiti 14 karata, dok je sam turnir na rasporedu dnevno u 19:00 h (GMT+1).

Rookie Challenge Sit&Go

 1. 1. Registrirajte se na Bwin poker.
 2. 2. Prijavite se u clientu Vašim korisničkim imenom.
 3. 3. Kliknite u predvorju “Sit & Go turniri”.
 4. 4. Potražite na popisu “Rookie Challenge”.
 5. 5. Prijavite se i pričekajte početak turnira.

Rookie Challenge Freeroll

 1. 1. Registrirajte se na Bwin poker.
 2. 2. Prijavite se u clientu Vašim korisničkim imenom.
 3. 3. Sakupite 1 poker bod kako biste aktivirali Vaše Freeroll karte.
 4. 4. Kliknite u predvorju “Planirani turniri”.
 5. 5. Potražite na popisu “Rookie Challenge Freerolls”.
 6. 6. Prijavite se i pričekajte početak turnira.

Preuzmite Bwin poker koristeći ovaj thpkr link i napravite svoj prvi poker račun. Osvojite koju kunu potpuno besplatno, a uz prvu uplatu darujemo Vam 100% bonusa na prvu uplatu, sve do $500.

Odgovori