Samoučenje u pokeru ne pomaže uvijek

Samouk ste u pokeru i uspjevate profitirati? Svaka vam čast, ali takvi kao što ste vi su zaista rijetki. Zapravo je jako teško sam sebe nešto naučiti, pogotovo van poker stolova. Najbolji poker igrači kažu kako je teorija dobra, ali praksa puno bolja.

Poker učenje

Poker učenje

Poker je industrija u kojoj možete uspjeti, ali je pitanje kako i koliko dugo će vam trebati da usavršite igru. Možete sami naučiti sve, i razni forumu će vam svakako pomoći u tome, ali najviše će te napredovati uz trenera i uz igru.

Ako želite uspjeti u pokeru, najveća investicija koju morate napraviti jest investirati u sebe. Nakon što provedete dane i dane igrajući i učeći moći će te reći kako imate znanje i vještinu koja će vam donijeti novac i to vam nitko ne može oduzeti.

U većini slučajeva neuspjeh dolazi zbog prevelikih očekivanja. Igrači obično misle da mogu brže shvatiti određene situacije ili traže brzo riješenje za određene situacije, no istina je suprotna. Potrebno je puno raditi i učiti i prilagođavati se.

Možda će te pronaći neku knjigu u kojoj autor tvrdi da možete sami sebe naučiti kako postati profitabilan poker igrač, no te knjige uglavnom izdaju poker igrači koji su jako uspješni, profesionalci. Samim time može doći do podcjenjivanja pokera i koliko je potrebno znoja proliti kako bi se došlo do uspjeha.

U stvarnosti ne postoji neki čarobni napitak koji će vas na brzi način naučiti sve, i to je dobro. Kad bi svi bili uspješni u pokeru ne bi bilo mrtvog novca i ne bi bilo zanimljivo ali niti isplativo igrati. Kod novih igrača koji žele postati profesionalci najveći problem je ljenost.

Prilikom učenja pokera, varijanca je ono što vas obeshrabruje, ali morate proći preko toga i nastaviti učiti i usavršavati se.

Ako igrate online, nemojte slijepo pratiti online pravila igranja i čitati samo materijale koji se nalaze online. Bilo bi dobro kad bi ste pronašli nekog tko igra poker i porazgovarali s njim o igri, o situacijama i svemu ostalome što vas zanima. Razmjena iskustva će vam jako puno pomoći oko igre i dovesti će vas na pravi put da postanete poker profesionalac.

Odgovori