S’n’G Freak zona

Za ljubitelje Sit and Go turnira predstavljamo najbolju opciju na netu, zbog šarolikosti Jackpot nagrada koje uz igru možete osvojiti i zbog iznimno slabe konkurencije među igračima, jer sam sajt još nije toliko populariziran iako ima potencijala i prognoze su da će biti ubrzo vodeći na iPoker mreži.

Sit and go ili SnG a još se nazivaju i “single table tournament” što na engleskom znači turnir na jednom stolu je jako popularan među igračima jer ne traje dugo kao obični “multi table tournament” i iako je nagrada spram uloga manja prednost je u tome što imate veće šanse za osvojiti nešto u krače vrijeme. Posebno su zanimljivi double up turniri kada polovica suigrača ispadne ova druga polovica djeli nagradu na jednake djelove, poduplate ulog i idete dalje.

Winner Poker pruža svojim igračima sve vrste SnG turnira uključijući i sljedeće sa Jackpot nagradama:

 1. Fort Knox
  Dobitnik šest “Fort Knox – Jackpot Sit ‘N’ Go” turnira za redom će pokupiti veliki zgoditak koji počinje na $50.000. Fort Knox glavni zgoditak je progresivan, što znači da će nagrada nastaviti rasti sve dok ga netko nije osvoijo.
  Fort Knox je $50 + $9 Sit ‘N’ Go turnir za šest igrača. Igra počinje kada se šest igrača smjesti za stolom. Dobitnik od 6 turnira za redom dobit će očekivani dobitak, kao i Fort Knox Jackpot i najmanjem iznosu od $50.000.
 2. Rio Jackpot
  $25.000 ili više je vaša nagrada za osvajanje Rio Jackpot Turnira.
  Što trebate učiniti? Pobjedi na šest “Rio – Jackpot Sit ‘N’ Go” turnira za redom, i dobit će te veliki Jackpot koji starta od $25,000! Rio je šest igrača, $20 + $ 3,50 sit ‘n’ go turnir. Sve ostalo je kao i u Fort Nox turniru.
 3. Maui Jackpot
  Je sa deset igrača $5 + $1 sit ‘n’ go. Jackpot je $15,000
  i razlika je u tome što je dovoljno osvojiti 5 uzastopnih kako bi dobili Jackpot.
 4. Dirty Dozen Jackpot (vrlo popularan)
  $2,000 je Vaša nagrada …. pod uvijetom da imate sve što je potrebno za osvojiti četiri uzastopna “Dirty Dozen Jackpot Sit ‘n’ Go” turnira. Turnir starta onog trena kad se skupi 12 igrača, buyin je $2 + $0.40.

Dirty Dozen Jackpot turniri su savršeni za one koji žele osvojiti veću lovu s manjim proračunom.

I šlag na kraju je posebna ponuda koju je za vas osigurao Holdem Centar. Inače svaka online soba za pristup poklanja nekakav bonus u ovom slučaju winner poklanja 100% do $200 a mi smo vam osigurali poseban bonus od 150% sve do $500 na prvu uplatu koji automatski ostvarjuete ako prilikom registracije iskoristite bonus code: THPKR ili idite na stranicu i registrirajte se preko ovog linka ili bilo kojeg drugog linka sa našeg sajta koji vodi prema winnerovim stranicama.

Puno sreće i uživajte u igri!

Odgovori