Super poker turnir

Slijedeće godine sprema se najveći poker turnir u Europi na kojem će se natjecati 4000 ljudi, a nagarada bi mogla premašiti milijun dolara.

Super Poker Event of Europe

Super Poker Event of Europe

The Super 2012 će biti najveći poker turnir koji se ikad održao u Europi, barem što se tiče broja igrača. 4000 igrača stvoriti će nagradni fond od 1.2 milijuna eura, a igrati će se Citywest Conference Centre, Dublin, Irska. Ulaz na turnir košta 300€ + 40€. Prvi dan turnira početi će u 12:00 u subotu 25.2.2012. Dan 2 će početi u 12 u nedjelju 26.2.2012, a posljednji dan će početi u 13:00 31.3.2012. Najboljih 8 igrača igrati će na finalnom stolu. Finalni stol će biti praćen uživo putem Interneta.

Poker igrači iz cijelog svijeta imati će priliku sudjelovati na ovom nevjerojatnom događaju koji nije skup, a osvojeni novac Vam itekako može promijeniti život.

Kroz 2011 godinu održavati će se sateliti za ovaj turnir, kako live tako i online. (detalji uskoro)

Nagrada za 1. mjesto bi trebala biti oko 231 000€. Kao i svaki turnir, i ovaj će imati svoje Side turnire, ali i o njima ćemo informacije dobiti uskoro.

Citywest Hotel je tek nedavno otvorio konferencijsku dvoranu i dvoranu za igru. Osoblje hotela je najbolje koje možete zamisliti. Odlično su pripremljeni te su prošli školu ponašanja za kako kroz cijelu sezonu tako i za vrijeme posebnih događanja. Ovaj je hotel bio domaćin Irish Open poker turnira nekoliko godina, tako da su upoznati s organizacijom i ponašanjem.
[nggallery id=25]
Što se smještaja tiče, noćenje će koštati 88€ u sobi za dvoje. Kada radite rezervacije napišite “Super Poker”. Prijevoz od aerodroma do hotela je organiziran.

The Super Tour (cijena svakog turnira je 100€ + 15€)

Svaki igrač koji dođe na 3 finalna stola u nekim od ovih turnira, dobiti će ulaznicu na Super poker turnir. Svi turniri se održavaju u Irskoj.

sateliti

sateliti

1 Comment

  1. Root napisao:

    mmalo im je samo glup naziv ono Super a dobro virdjet ćemo šta će to bit

Odgovori