Team Pro Online tjedan – osvojite EPT paket!

U igri su do tri $10 000 paketa za PokerStars and Monte Carlo Casino ® EPT Grand Final, kao i tisuće u novčanim nagradama kada sudjelujete u Team Pro Online tjednu koji traje od 29. veljače do 6. ožujka.

team pro online

team pro online


PokerStars Team Pro Online članovi svoju su ljubav prema online pokeru pretvorili u zabavnu i vrijednu karijeru, a postali su neka od najvećih imena u online poker zajednici. Tijekom Team Pro Online tjedna imate priliku da izazovete te igrače i osvojite velike nagrade.

Kako funkcionira:
POBIJEDITE IH: kvalificirajte se na Heads-Up izazov kako biste pobijedili profesionalce u heads-up okršaju i osvojili paket za EPT Grand Final ili $5 000 za najuspješnijeg igrača na kvalifikacijama.
PODRŽITE IH: predvidite tko će osvojiti Heads-Up izazov i sudjelujte na freeroll turniru za priliku osvajanja dodatna dva paketa za EPT Grand Final, plus $5 000 nagradni fond.

$20 000 freeroll turnir s premijama: uzmite besplatnu ulaznicu za turnir s $20 000 garantiranim nagradnim fondom, plus novčane premije na sve Team Pro Online članove.
Posebne Zoom igre: izazovite profesionalca u ekskluzivnim Zoom igrama na mikrorazinama, i sve što osvojite, bit će pomnoženo sa sedam!

POBIJEDITE IH: Heads-Up izazov
Za trofej Heads-Up izazova 5. ožujka u 20:00 CET natjecat će se 32 igrača. Spomenuta 32 igrača bit će kombinacija članova Team Pro Online i online kvalifikanata. Najuspješniji igrač na kvalifikacijama dobit će $5 00 novčanu nagradu, a ako igrač koji se kvalificira osvoji Heads-Up izazov, dobit će $10 000 vrijedan paket za EPT Grand Final!
Kako biste se kvalificirali na Heads-Up izazov, morate osvojiti svoje sjedalo na kvalificirajućem turniru koji se igra u utorak, 1. ožujka u 20:00 CET, a ima buy-in od $11.
Heads-Up izazov počet će 5. ožujka u 20:00 CET, a igrat će se dok ne preostanu četiri igrača. Polufinale će se igrati kao ‘najbolji u tri dvoboja’, a počet će 6. ožujka u 20:00 CET, nakon čega slijedi finale (također ‘najbolji u tri dvoboja’) koje počinje u 22:00 CET.

PODRŽITE IH: predvidite pobjednika i igrajte za paket za EPT Grand Final
Čak i ako se ne uspijete kvalificirati na Heads-Up izazov, još uvijek možete osvojiti jedan od dva $10 000 paketa za EPT Grand Final! Svaki igrač koji 1. ožujka sudjeluje u kvalifikacijama za Heads-Up izazov dobit će ulaznicu za podršku. Iskoristite svoju ulaznicu za prijavu na jedan od 32 freeroll turnira – svaki odgovara jednom od sudionika Heads-Up izazova. Freeroll turnir je nazvan prema potencijalnom pobjedniku, a održat će se u ponedjeljak, 7. ožujka u 20:00 CET, uz $5 000 nagradni fond i pakete za EPT Grand Final za najuspješnija dva igrača. Preostali 31 freeroll turnir bit će otkazan, stoga se potrudite da predvidite pobjednika!

Želite li povećati svoje šanse osvajanja tako da pružite podršku za više od jednog igrača koji bi mogao pobijediti Heads-Up izazov? Članovi Team Pro Online objavit će na Twitteru kako možete uzeti dodatne ulaznice za podršku u tjednu prije turnira. Pratite ih kako ne biste propustili priliku!
$20 000 FREEROLL TURNIR S PREMIJAMA: besplatno osvojite dio od $20 000 i još više kada izbacite Team Pro Online člana
Garantirano je $20 000 u nagradnom novcu na Team Pro Online freeroll turniru s premijama, koji se održava 6. ožujka u 21:00 CET, plus dodatnih $50 svaki puta kada izbacite Team Pro Online člana.
Kako biste uzeli svoju ulaznicu, sve što trebate učiniti jest uplatiti barem $10 koristeći bonus kod ‘ONLINE2016‘ od 26. veljače u 16:00 CET do 6. ožujka u 21:00 CET.

Preuzmite PokerStars besplatno, napravite račun i krenite u avanturu.

Odgovori