Texas Holdem centar forum challenge Tournament

Najava bitnog turnira na PartyPoker -u

Ime:              Thpkr forum challenge
Datum:         03.09 2009 20:00 CET – po našem vremenu 21 sat
Nagrada:     $640 vrijedan ticket za Monthly Million + standard prize pool
Buy-in:          $5+0.5
Lozinka:       thpkr
Lokacija:      PartyPoker – tournaments – specials

Evo što kažu neki korisnici popularnog cropoker foruma o PartyPokeru:

user: Bandog

ja igram samo party !!!!

party bodove ( PP ) a tako cistis i bonuse dobivas kao sto je P3RO rekao ali npr. meni se 20 ruka trenutno mnozi sa 2,6 bodova ( jer sam dogurao do Qx3 ……loyality reward level tako nesto) tako da brze rjesavas bonuse i dobivas party points koji su osnova svega.

isto tako od njih sam dva puta dobio po 10 dolara tak bezveze i dobio sam 85 dolara u prošlo mjesecnom izvlačenju jackpota nagradnog fonda od 2 milona dolara a caka je bila ta koliko PP u mjesecu toliko ticketa za lutriju ( prosli mjesec mi bio rekordan tako da sam skoro siguran bio da cu nesto i dobit …..lol ).

turniri nisu pretrpani ! npr. tjedni od 300 000 dolara igra 1400 igraca a 300 mjesto je lova i to od 290 do 390 dolara.
u otprilike 8 mjeseci koliko ga igram u prekidima uspio sam 3 puta uletit i to bas kvalifikacijama koje placas 50 pp ili 10 pp i preko eastern euro freerolla a i moj prijatelj tomislav isto ( lol ).

a ima jako puno promocija tipa danas skupi 20 bodava ( koje meni sad i nisu neki bad za skupit ) uleces u sutrasnju kvalifikaciju za tjedni 300 000 dol. koji se inace placa 35 dolara.
Prepun je u biti takvih slicnih caka koje su gotovo tjedne

igram samo cash i to trosim na kvalifikacijske turnire !
krenuo sa 50 dolara trenutno imam 240 dolara !
probao sam stars, titan, mansion, absolute i ipak samo party !

ja ga preporucujem !

……….kakva reklama !

Sljedi odgovor:

user: žacSB

isto samo party ko i Bandog…i prezadovoljan sam, imaju ti rakeback offers na Ace i duce loyality levelu…a specialni bonusi ti počinju na King levelu…struktura je čudna ali dobra…svi ljudi počinju na Jack levelu i kako skupljaš bodove raste ti lojality level…što je on veči veći ti je multiplier i veče pogodnosti…leveli su ti Jack,Quen,King,Ace i Duce…največi multiplier ti je na duceu i maximalno je 8x…dakle ako igraš mid stakse NL brzo bi se popeo na Ace level za rackeback offer+bonuse+reward points…RP=PP*multiplier koje opet možeš mjenjat za keš… komplicirano ali predobro
evo ti link na kojem možeš više pronač:
http://www.partypoker.com/news/partypoints/

…bonuse možeš lako čistit več na NL25 i limit 0.25/0.50…
…renovirali su stranicu tako da je sad još bolji…

BTW: organiziraju (najveći turnir u povijesti=nije točno) (veliki turnir=ispravak)online pokera povodom obljetnice stranice…30.11. King Of The Table – $2million guaranteed a moja procjena da će bit i 3-4milje…buy in je 640$ a može se kvalificirati i preko satelita, od 1$ nadalje, koji idu svaki dan…

Sljedi još jedan bitan post:

user: Chiro23

Ja igram na PP-u cca. godinu dana i mogu reći da mi sasvim odgovara igra na low stakeovima koje igram(0,05/0,10$ cash,1-6$ MTT,SNG),ima dovoljno potencijala za uzeti pare.Jedina stvar koju imam zamjeriti PP-u je abnormalni fee koji uzimaju na turnirima,to se osobito očitovalo na 6$(iliti 5+1) HU SNG,ako pobijediš,dobio si 10$,ako izgubiš,ode 6$.Mimo toga,sve 5.

Odgovori