Texas Holdem Poker – najbrže rastući brand na Facebook-u

Texas Holdem Poker je na Facebook stranicama najbrže rastući brand i kao igra i kao tema

Šta ia kombinacija od Manchester United, The Black Eyed i Harry Potter zajedničkog? Baš ništa, niti ima ikakve veze sa čarobnjakom zvani Fergie.

Iznenađujuće ili možda vam poznato da su to sve jaki brandovi na Facebook-u po Facebook statistikama ali svi oni su pregaženi od Texas Hold’em poker-a i ekvivalentne riječi na Kineskom.

Prva dva mjesta na Facebook-ovoj Famecount listi najpopularnijih zahtjeva, pretraga, igara i Facebook brandova ide veličanstvenom Texas Hold’em Poker-u i prevodu te riječi i igre na Kineski jezik.
Kako bi jasnije shvatili o kojoj se brojci radi na Facebook-u ovaj tjedan je Texas Holdem bio traženiji i “lajkan” tri puta više nego Harry Potter i četiri puta više od Manchester United-a. Ostala imena koja kaskaju za Texas Holdem poker-om su nogometaš Kaka, pjevačica Shakira, Shrek i igra Farmville.

Naravno da Facebook poker igrači ne igraju za pravi novac (ili tko zna šta kinezi muljaju), ako ipak mali broj tih igrača zaigra za pravu lovu, a neke naznake pokazuju da to tako već jest bit će dovoljno fiševa za THPKR igrače u sljedećim mjesecima.

Za početnike koji još ne žele igrati za pravi novac preporučam Freeroll turnire kakvih imate na sobi winner poker. Freeroll turniri su potpuno besplatni turniri a na njima možete zaraditi pravi novac, za razliku od Facebook poker-a na kojem uvjek možete igrati samo za virtualni novac.

2 komentara

  1. mirzet napisao:

    blokiran mi profil za igranje pokera

Odgovori