Titan Poker i besplatnih 50$

Thpkr i Titan poker Vam poklanjaju 50$

Titan poker je najveća poker kuća u iPoker mreži, a zasigurno je i najpoznatija u toj poker mreži.

U suradnji s www.thpkr.com timom koji se potrudio izvuči ono najbolje što Titan može ponuditi, osigurali smo vam bonus od 150% na prvi deposit i to do čak 500$, ali naravno da to nije sve što smo našim vjernim igračima osigurali, ako preuzmete Titan poker s ovog linka i upišete bonus code THPKR kod vaše uplate, na uplaćenih 200$ dobiti ćete i 50$ instant bonusa.

Dakle da rezimiramo. Preuzmete Titan Poker s ovog linka, upišete bonus code THPKR, te uz uplatu dobijete 150% bonusa na tu uplatu + 50$ free koji sjednu na vaš račun u roku 48 sati.

Izbor igara je raznolik i uključuje sve vrste pokera koje uobičajeno možete pronaći u poker sobama (Hold’em, Omaha, Stud, Draw…). Broj igrača je velik (u svakom trenutko online je oko 15000 igrača), pa je sukladno tome i broj stolova i turnira vrlo velik.
titanpoker
U cash igrama blindovi/stakeovi se kreću od 0.01$ pa do 400$, a buy-inovi na turnirima su od 1$ pa do 500$.

Promocije su na Titan pokeru gotovo svakodnevne, a i vrlo su dobro povezani sa live turnirima tako da se putem satelita možete kvalificirati na neki od mnogih WSOP i WPT evenata.

Tko zna možda se upravo vama smiješi finalni stol na turniru s višemilijunskim nagradnim fondom?

Odabirom Titan pokera nećete pogriješiti, bilo da ste početnik ili iskusni igrač, jer izbor igara je toliki da će zadovoljiti i one najizbirljivije. Također treba spomenuti da Titan poker nudi i izbor nekoliko Casino igara. Možda ćete se nakon gadnog bad beata ili ispadanja s turnira poželjeti opustiti igrajući Blackjack ili Rulette.

Titan poker vam nudi bezbroj mogućnosti. Na vama je samo da se registrirate putem ovog linka, te uz bonus kod THPKR zgrabite 150% bonusa + dodatni gratis novac.

Odgovori