Tom “durrrr” Dwan će igrati za Full Tilt

Nakon što je Full Tilt objavio kako će pod njegovim imenom nastupati Gus Hansen, ovog tjedna objavljena su još dva imena. Tom Dwan i Viktor Blom će svoje najveće dvoboje voditi upravo na toj poker sobi.

Tom Dwan

Tom Dwan

Svi s nestrpljenjem čekaju 6.12.2012 i pokretanje Full Tilt poker sobe. Dwan i Blom su veliki online rivali, a sada smo sigurni kako ćemo ih vidjeti na online stolovima. High Stakes limiti su spremni, a uz još poneko veliko ime akcije neće nedostajati.

Iako nije neočekivano, potpisivanje ove dvojice igrača sigurno će natjerati i ostale da ozbiljno razmisle s kime će potpisati ugovor. Dwan je potpisivanjem ugovora najavio povratak na online stolove, a hoće li se i drugi igrači odlučiti na taj korak pokazati će vrijeme.

Blom:’Uvijek sam volio igrati na Full Tilt stolovima. Software mi paše. Tamo sam izgradio svoje ime i napravio svoje najveće pobjede. Kada su me kontaktirali i rekli da me žele u svom timu, znao sam da je to prava odluka za mene.’

Svi znamo da je Blom raskinuo ugovor s PokerStars sobom, no čini se kako je sve to bilo unaprijed dogovoreno.

Koga bi ste željeli vidjeti na stolovima Full Tilt poker sobe? Gdje će te vi igrati, na PokerStars ili Full Tilt poker sobi?

Odgovori