Tom Dwan tone sve dublje u ‘durrrr Challenge’

Drugi ‘durrrr Challenge‘ ne ige dobro za Tom Dwana. $1.2 milijuna zaostaje nakon 18 236 odigranih ruku. Dwan je brzo došao u vodstvo protiv Daniel ‘jungleman12’ Catesa, ali nakon brzog plusa sve je krenulo nizbrdo.

Dwan se pokušao izvući iz minusa nakon što je Catesu predao prednost. To se dogodilo nakon 2000 odigranih ruku. Nije uspio u svojoj namjeri te sada zaostaje $1,211,530.50.

Tom Dwan i ‘jungleman12’ igrali su rijetku sesiju ranije ovog tjedna. Cates je povećao vodstvo za dodatnih $270 000 što mu je dalo najveću prednost do sada. Ako Cates uspije osvojiti drugi ‘durrrr Challenge’ dobiti će dodatnih $1.5 milijuna uz ono što dobije u dvoboju, a ako se Dwan uspije vratiti, onda će on dobiti dodatnih pola milijuna dolara.

Ima još puno posla za obojcu jer se mora odigrati još nešto više od 30 000 ruku. Zadani cilj je 50 000 ruku.
U prvom ‘durrrr Challenge’, Tom Dwan i Patrik Antonius su bili izjednačeni s čipovima nakon što su odigrali 22 000 ruku, ali do kraja je Dwan osvojio oko 2 milijuna dolara što znači da sigurno može dostići Catesa i osvojiti challenge. Cates će pokušti zaštititi svoju zaradu i prednost. Sigurno će biti zanimljivo pratiti kako ova dva online fenomena igraju.

1 Comment

  1. Robot napisao:

    A vidi mu kape

Odgovori