Tony G financira Isildur1-a?

Profesionalac Tony G mogao bi uskoro započeti sam financirati mladog Šveđanina Isildur1-a u nastojanju da se ponovo vrati na pobjedničke staze. Kako je poznato dogovor je postignut nedugo nako što je Isildur1 sam doznao da je u mogućnosti podići tužbu protiv igrača sa stranica Full Tillt Pokera koji su su ga nedavno opeljušili pomoću takozvanog Data Mining-a i to još sve javno i priznali.

U razgovoru s Tony G uspjeli smo doznati da je i sam Tony u više navrata telefonirao sa Šveđaninom i tek nedavno saznao da je Isildur1 tek prije osam mjeseci naučio, kako on kaže, pošteno igrat Pot Limit Omaha varijantu. Unatoč tome Tony ne vidi tu nikakv problem u nakani da u skoroj budućnosti sam financira Isildur1-a na nekim od velikih Cash Game partija.

“To je moj posao, i obožavam ljudima dati drugu priliku”, izjavio je Tony. Prije samo nepuna 3 mjeseca Isildur1, na stranicama Full Tillt Pokera osvaja gotovo 5 milijuna dolara. NEdugo nakon toga dogodio mu se brutalan pad, te Isildur1 danas tone u minusu od čak 2,6 milijuna dolara.

Tony G je u početku iza imena Isildur1 sumnjao na Viktor „blom30“ Blom-a, no ovaj mu je oštro opovrgnuo te sumnje i rekao mu da slobodno može dalje tražiti, da on nije Isildur1. Za vrijeme jedne partije na stanicama Full Tillt Pokera u kojoj su se našli spomenuti Isildur1 i Ilari „Ziigmund“ Sahamies, Ilari je u jednom trenutku probao saznati dali je to sam Viktor te ga prozvao tim imenom na chat-u, no naravno nije dobio nikakav odgovor. Možda samo i iz tog razloga, jer je online poker u Švedskoj povrgnut posebnim poreznim mjerama i svako otkrivanje identiteta može jednog igrača skupo koštati.

Sam Tony na kraju je naglasio da u njihovom dogovoru stoji kako nikad neće sam otkriti tko se nalazi iza nadimka Isildur1, te da sam respektira tu odluku da sve i dalje ostane tako tajanstveno oko imena Isildur1.
Karijera Šveđanina započinje 15. studenog prošle godine gdje zarađuje sveukupno više od 5,3 milijuna dolara. U razdoblju od samo tjedan dana ta se suma smanjila za gotovo 90%, prije nego 8.prosinca izgubi još sveukupno više od 3 milijuna i time padne debelo u minus.

No unatoč silnom padu Isildur1 nedavno je izjavio da je spreman na povratak i da je samo pitanje vremena kada će biti opet onaj stari.

Odgovori