Tony G ponovo priča o Full Tiltu

Nedavno se Tony G očitovao kako Full Tilt ne isplačuje svoje igrače, te da ih može biti sram. Ovog puta ponovno je izrekao svoje mišljenje.

Tony G

Tony G

Mora Tony G biti u centru pažnje. Ovoga puta, kao i prošlog tjedna, pričao je o Full Tiltu i njihovoj isplati. Party Poker pro je tvrdio kako bi vlasnici Full Tilta trebali isplatiti igrače iz svog džepa.

Tony G tvrdi kako zna da se vlasnici svim silama trude isplatiti svoje igrače.

”Imam informaciju zbog koje vjerujem da će Full Tilt isplatiti svoje igrače. Rade više nego ikad kako bi svojim igračima osigurali isplatu.”

”Bez obzira na sve to, želim iznijeti sve činjenice koje znam, ali u ovom trenutku to ne mogu. Svako pričanje ili pritisak na Full Tilt ne bi nikome pomogao.”

Tony G je sve što misli objavio na svom Twitter profilu, te je naletio na različita razmišljanja poker obožavatelja koji su komentirali na 2+2 forumu.

”Uključen sam u pokušaje rada s nekim od najboljih igrača Full Tilt pokera. Uključen sam zbog toga što to utječe na moj posao kao i na moj život kao poker profesionalca. Moramo krenuti dalje s pozitivnim mišljenjem, ne razmišljati o prošlosti i početi graditi sigurniji online poker.

Full Tilt se još uvijek nije očitovao na sve izjave te čekamo njihovu reakciju.

Odgovori