“Top 5” nadolazećih zvijezda iz tekuće godine

1.Daniel “djk123″ Kelly. Kelly je ni manje ni više nego dva puta ove godine osvojio WCOOP titulu. Poznavatelji ovog turnira svjesni su koliko je teško osvojiti “Poker Stars World Championship of Online-Poker”, a ovom mladom studentu sa sveučilišta Villanova to je pošlo čak dva puta za rukom. Svaki dodatni komentar na ovakve rezultate je suvišan.

2. Cornel Cimpan: Cimpan je u ovoj sezoni osvojio dvije WPT titule, što ga svrstava u sami vrh. Za Cimpana ne možemo baš reć da je prava nadolazeća zvijezda jer je već neko vrijeme poznat kao odličan igrač za manjim stolovim. No osvojene dvije titula WPT-a govore dovoljno.

3. Joe Cada: Ovdje je dovoljno da se samo napomene da je ovaj gospodin osvojio ovogodišnji World Series of Poker Main-Event i odnio ukupnu novčanu nagradu vrijednu 8,5 milijuna dolara.

4. Ville Wahlbeck: Finac Ville Wahlbeck osvajač je $10.000 World Championship Mixed-Event-a pod organizacijom WSOP-a. Pobjeda mu je donijela sveukupno 1,1 milijun dolara.

5. Yevgeniy Timoshenko: Za kraj ono najbolje, Yevgeniy Timoshenko. Osvajač WPT World-Championship-a i WCOOP Main-Event-a. Pobjede su mu live i online podebljale bankovni račun za sveukupno 4 milijuna dolara.

Bwin također traži zvijezdu uvijek su u potrazi za mladim talentima, registriraj se i iskušaj svoj skil na nekim od freeroll turnira, besplatno naravno.

Odgovori