Tri važna faktora za online poker

Prije nego uopće započnete sa online pokerom, važno je napomenuti tri jako bitna faktora koja utječu na ishod vaših partija, a to su:

Kako izabrati pravi stol?
Vaša pozicija za stolom, koju ste izabrali?
Kada napustiti stol?

Kako izabrati pravi stol, je možda i najbitnija činjenica kod online pokera jer je to prvi potez s kojim već u samom startu možete skoro odlučiti kakva partija tj. kakvi protivnici vas očekuju. Naravno da bi u svakom slučaju odmah bilo poželjno da igrači za stolom imaju puno manje znanja o samom pokeru nego vi sami. No kako ćete prepoznati s kime u biti imate posla? Obično vam je u statistikama ponuđeno, broj ruku odigranih po satu, postotak igrača koji su vidjeli flop te prosječna količina novaca koja se za vrijeme igre nalazi u potu. Dobro je u startu znati da ako je broj odigranih ruku po satu velik, naravno i mogućnost veća da što više zaradite ili isto tako naravno izgubite.

Vaša pozicija za stolom, koju ste izabrali pomoći će vam da igri pristupite s jednom količinom opreza, te prilikom da vi sami odaberete kako ćete se ponašati za vrijeme same partije. Bitno u svemu ovome je, da igrače za koje smatrate da su jači za stolom držite sa svoje desne strane, tako u svakom trenutku vi nakon njihovih poteza odlučujete šta ćete dalje napraviti. Kako prepoznati jakog igrača? Prinicip je u biti vrlo jednostavan. Prije nego uopće sjednete za svoj stol, dobro procijenite promatrajući svakog igrača za stolom koliko je on za vas samog dobar.

Kada napustiti stol? Ono što nitko od nas ne čini rado,ili gubite pa hoćete sve vratit, ili pobjeđujete pa želite još. Budimo iskreni da u u oba slučaja nije lako napustiti stol. Ovaj faktor je sam po sebi nešto što nikakve statistike, taktike, priče ne mogu odlučit umjesto vas. Stvar je samog strpljenja za stolom, mirnoće kojom igrate. I budimo na kraju samo realni što se tiče ovog faktora kada napustiti stol, bolje prerano nego prekasno.

1 Comment

  1. mafy napisao:

    dobro i kvalitetno sastavljeno…svaka ti dala caree

Odgovori