Uključite se u PokerStars Women’s klub

Ekskluzivni turniri samo za žene, dodane nagrade, konstantna akcija i buy-in razine koje odgovaraju vama – sve to i još mnogo toga dostupno je u PokerStars Women’s klubu. Klub organizira ekskluzivan niz freeroll i turnira na niskim razinama osmišljenim samo za igračice.

womens clubUpoznajte, čavrljajte i uživajte u poker igrama protiv ostalih žena ili se samo natječite za tisuće u dodanim nagradama i nagradnim fondovima kroz dnevne turnire dobrodošlice. Nigdje online nećete pronaći ugodnije turnire!
Kako bismo vam pomogli u pronalaženju pravih turnira za vaš budžet, PokerStars Women’s klub podijelili smo na tri razine za stvarni novac: karo, srce i pik – plus mogućnost igranja za virtualni novac. Za svaku razinu održavamo dnevne turnire s posebnih nedjeljnim freeroll turnirima kluba koji nudi stvarne novčane nagrade i kupone za VIP trgovinu.

Kako biste osvojili ulaznice za nedjeljne freeroll turnire kluba sve što morate učiniti je ući u krug osvajačica novčanih nagrada na turniru željene razine ili osvojiti ulaznicu kroz dnevne turnire za virtualni novac. Svake nedjelje podijelit ćemo nevjerojatne novčane nagradne fondove i kupone za PokerStars Women nagrade koje morate imati poput majica, torbice za iPhone i još mnogo toga!

Kako se možete uključite u PokerStars Women’s klub

Dnevni turniri PokerStars Women’s kluba počinju već od samo 100 FPP bodova, a možete zaigrati čak i za virtualni novac, a sve igračice koje uđu u krug osvajačica novčanih nagrada na dnevnim turnirima osvojit će besplatnu ulaznicu za odgovarajući nedjeljni freeroll turnir kluba.
Kako biste se prijavili an turnire, otvorite ‘Turniri’ > ‘Svi’ i potražite ‘PokerStars Women’s Club’ turnire u PokerStars predvorju gdje ćete nakon toga vidjeti turnire roze boje.

Dnevni turniri kluba:

Razina Buy-in Datum i vrijeme* Nagrade za unovčenje
virtualni novac 500 + 50 žetona virtualnog novca dnevno – 12:00, 20:00 i 03:00 ulaznica za nedjeljnu besplatnu igru kluba
karo 100 FPP, ulaznica za 30 dana (kupite u VIP trgovini) dnevno – 12:00, 20:00 i 03:00 ulaznica za nedjeljni freeroll turnir za članice sa statusom ‘karo’ + 5 $ garantirani nagradni fond
srce 0,10 $ dnevno – 11:00, 19:00 i 02:00 ulaznica za nedjeljni freeroll turnir za članice as statusom ‘srce’
pik 1,10 $ dnevno – 11:30, 19:30 i 02:30 ulaznica za nedjeljni freeroll turnir za članice sa statusom ‘pik’

Nedjeljni freeroll turniri kluba
Uđite u krug osvajačica novčanih nagrada na bilo kojem turniru PokerStars Women’s kluba i osvojit ćete ulaznicu za nedjeljni freeroll turnir kluba iste te razine. Ovi turniri s dodanom vrijednošću organizirat će se jednom na tjedan i nude novčane nagrade s pregršt PokerStarsovih proizvoda.

Nedjeljni freeroll turniri kluba:

Nedjeljni freeroll turnir kluba Buy-in Datum i vrijeme* Nagrade
virtualni novac samo ulaznica nedjeljom – 12:00, 20:00 i 03:00 100 x ulaznica za PokerStars Women’s ‘srce’ + 3 x kupon za PokerStars Women’s klub
karo samo ulaznica nedjeljom – 12:00, 20:00 i 03:00 50 $ garantirani nagradni fond + 3 x kupon za PokerStars Women’s klub
srce samo ulaznica nedjeljom – 11:00, 19:00 i 02:00 50 $ garantirani nagradni fond + 5 x kupon za PokerStars Women’s klub
pik samo ulaznica nedjeljom – 11:30, 19:30 i 02:30 200 $ garantirani nagradni fond + 5 x kupon za PokerStars Women’s klub

Kuponi za PokerStars Women’s klub
Osvojite kupon za PokerStars Women’s klub kroz bilo koji nedjeljni freeroll turnir i e-mail porukom dobit ćete upute i kod da iz VIP trgovine besplatno preuzmete svoj ekskluzivan poklon PokerStars Women’s kluba. Provjerite trenutne nagrade u odjeljku PokerStars Women’s kluba vaše VIP trgovine i saznajte što biste mogli osvojiti!

Napominjemo: svaka ulaznica za nedjeljni freeroll turnir kluba može se iskoristiti samo jednom i isteći će dva tjedna od datuma izdavanja. Kuponi PokerStars Women’s kluba moraju se iskoristiti u PokerStars VIP trgovini, a upute ćete dobiti u e-mail poruci koju ćemo poslati pobjednicima. Ulaznice i kuponi ne mogu se prenijeti, zamijeniti i ne možete dobiti nikakvu alternativnu nagradu.

Odgovori