Umjesto u Berlin, EPT seli u Beč

Poker je u Njemačkoj na visokoj razini i svakim danom raste. Turniru su veoma popularni, ipak zbog određenih problema, PokerStars neće moći organizirati European Poker Tour u Berlinu ove sezone, ali umjesto njega će uskočiti Beč.

EPT PokerStars

EPT PokerStars

Prema nedavnoj objavi predsjednika EPT-a, Edgar Stuchlya, serijal treba pronaći novog domaćina za šestu postaju EPT turnira. Na sreću, organizatori su uspjeli osigurati prostor u Beču, točnije u Hofburg Palaceu.

Serijal će se održati od 19.3.2014 do 29.3.2014 i na rasporedu će biti isti broj turnira koji su se trebali odigrati u Berlinu.

Komentirajući cijelu situaciju, Stuchly je rekao:’Hofburg Palace je odlično mjesto za održavanje poker turnira sa bogatom poviješću. Igračima ćemo moći pružiti najbolje uvijete. Prostor može primiti preko 100 stolova i moći ćemo organizirati odličan turnir sa različitim igrama. Osim turnira, na rasporedu će biti i cash igra.’

EPT je već bio u Beču nekoliko puta tijekom zadnjih godina, zadnji put 2010 godine. Te je godine Michael Eiler pobijedio u Heads Up borbi Martin Hrubya, te je uzeo EPT naslov i nagradu od €700 000.

Slijedeći turnir iz serijala EPT je onaj u Pragu od 8.12.2013 do 18.12.2013. Turnir će trajati 11 dana, a odigrati će se 40 turnira. Glavni turnir je €1100 Eureka Main Event, ali tu će biti i €5300 EPT Prag Main Event.

Na PokerStars sobi se još uvijek možete kvalificirati i za European Poker Tour i Eureka Poker Tour.

Odgovori