Unibet Freeroll za nove korisnike

Ako ste upravo skinuli naš poker klijent i napravili poker nadimak imamo dobre vijesti za vas: upravo ste dobili mjesto u našem posebnom turniru za nove korisnike. Svakog tjedna nudimo €100 novim igračima. Igrajte s nama i počnite vaše poker iskustvo s pobjedom kod nas!

Turnir će se održavat svake srijede u 19:00 sati. Svi novi korisnici će biti automatski prijavljeni, sve što morate učiniti je logirati se i igrati! Turnir možete pronaći kod Multitable tournaments pod Special

Turnir: Eastern Europe Freeroll, nemojte zaboraviti kliknuti na ‘join/leave’

1500 početnih žetona

10 min blinds

Prize pool €100, top 10 igrača dobivaju nagrade.

Već imate Unibet račun ali nikad niste probali poker? Ovo je onda još jedan razlog da počnete igrati ovu izvrstnu igru. Skinite naš poker software ovdje, napravite si poker nadimak i počnite igranje s ovim posebnim turnirom, svake srijede u 19:00..

Uvjeti korištenja:

-Turnir je samo za nove poker igrače od prijašnjeg tjedna. Primjer: ako otvorite račun između ponedjeljka i nedjelje ovog tjedna bit ćete automatski prijavljeni za turnir koji će se igrati slijedeće srijede.

-Turnir je samo za nove igrače. Svatko može igrati jedanput.

-Turnir je samo za igrače koji su se prijavili s slijedećim jezicima: Hrvatski, Poljski, Češki, Ruski, Rumunjski, Mađarski i Estonski.

1 Comment

  1. josip napisao:

    no coment

Odgovori