Unibet Open Golden Sands je završio

Unibetov turnir ponovno je ispunio sva očekivanja, kao i organizator, koji će se vjerojatno i druge godine naći na popisu destinacija.

Od naših predstavnika treba predstaviti Željku Pencinger – Cookie, Branimir Brunovića Bicka i Robert Vukovića koji su izborili drugi dan turnira, ali nažalost nisu uspjeli unovčiti svoj trud.


Svaki od njih imao je svoju taktiku, koja se na kraju nije isplatila, ali najlakše je sada reći šta su trebali i kako igrati, ali sigurno da im je ovo još jedno dobro iskustvo.

Dan Murariu počeo je završni dan kao chip leader te je tu svoju prednost održao do kraja i osvojio turnir. Teško je mogao prokockati skoro duplo više čipova od pratnje.
Dan je već 2 puta bio na finalnom stolu, ali ovo je prvi put da je otišao do samog kraja.

Bjaerke Hansen mu je bio glavni konkurent za uzimanje naslova, ali kad ih je ostalo troje na stolu, Dan je uzeo veliki pot te izbacio Lasse Nielsena, trećeg igraća, te tako učvrstio svoju poziciju.

Kada je počela HU borba, cheap leader se mijenjao nekoliko puta, a onda je Dan osvojio najveći pot turnira. Malo nakon toga je sve bilo gotovo. Dan je osvojio Unibet open. Postao je prvi Rumunj kojemu je to uspjelo. Čestitamo

Zadnja ruka

Hansen:Q8, Murariu:QQ. Iako je ovo gotovo savršena ruka da Muraria, nakon flopa je uzbuđenje naglo poraslo. Na flopu se okreće 827. Iako mu je samo osmica odgovarala osjećalo se uzbuđenje. Turn i river mu nisu pomogli, 7 i 3, te je Murariu postao pobjednik.

Unibet sobu možete skinuti na Unibet Poker, i probati se kvalificirati na sljedeći Unibet open u Pragu.

Odgovori