Unibet Poker – $10,000 Size Does Matter

Promocija “Size Does Matter” na Unibet Pokeru igračima daje priliku dobitka ulaznice na posebni freeroll turnir u posebnom formatu. Početni stackovi ovise o iznosu sakupljenih VIP bodova tijekom perioda promocije. Igrači dobivaju početni stack od 100 žetona za svakih 100 VIP bodova kojih su skupili sve do maksimuma od 3.000 žetona.

Unibet
Size Does Matter promocija Unibet Poker sobe koja počinje 11.11.2011 i traje do 15.12.2011. Čeka vas posebni freeroll ticket. Ova promocija je za sve igrače, bilo da se radi o micro ili high igračima. Svi mogu sudjelovati i ravnopravno igrati. Najbitnije je skupljati VIP bodove.

Freeroll se održava 18.12. u 18:00 GMT sati. Početni stack svakog igrača ovisi o iznosu skupljenih VIP Points bodova tijekom prijašnjeg perioda. Potreban je minimalac od 100 čipova da budete kvalificirani za Freeroll.

Freeroll je zapravo “deep stack freezeout” tako da igrači imaju dovoljno mogućnosti za probu svojih vještina. Golemi $10.000 Prizepool treba zgrabiti na freerollu i kvalificiranje je tako jednostavno, samo počnite igrati i skupite VIP bodove!!

Preuzmite Unibet Poker putem ovog promotivnog linka i dobiti ćete 500€ bonusa. Mi Vas čekamo na stolovima Unibet Pokera, a hoćete li nas pobijediti, e to ćemo još vidjeti.

Unibet Poker

Odgovori