Kako isplatiti i uplatiti novac na PokerStars

Mnogo ljudi ne zna kako se može uplatiti u online poker sobu ili kladionicu, pa čak niti kako kupiti stvari na ebay tržnici. U ovom članku vam donosimo u potpunosti sve detalje oko uplate i isplate novaca u poker sobu. Ako znate kako uplatiti u poker, znati će te kako uplatiti u kladionicu, kupovati na ebayu i sve ostalo jer je slično ili potpuno jednako.

Krenimo prvo sa mogućnostima uplate i isplate. Prije svega tu je internet bankarstvo. Putem njega možete uplatiti u bilo koju poker sobu i kupovati stvari bilo gdje u svijetu. Također možete koristiti i Moneybookers (Skrill) radi sigurnijeg i bržeg načina plaćanja, no na njega se plaća provizija koja nije velika i sigurno se isplati zbog sigurnosti i jednostavnosti. Moneybookers možete koristiti za plaćanje svojih radnika ili plaćanje bilo čega jer omogućuje prijenos sredstava sa računa na račun. Ako želite prijatelju posuditi 100€ jednostavno utipkate njegovu e-mail adresu i pošaljete mu 100€.

Treća stvar je paypal koji od nedavno omogućava i isplate u Hrvatsku. One se vrše svakog prvog u mjesecu automatski ili ako želite ranije, platite $5 troškova i isplatite si sredstva na svoj bankovni račun.

Sve metode uplata i isplata pogledajte na ovoj stranici

Možda najjednostavniji način uplate je putem PaySafe kartice koju kupujete na kiosku. Na kupnju plaćate proviziju, ali ne morate brinuti oko svoje bankovne kartice, osim naravno ako ne želite isplatiti sredstva sa poker sobe.
Podržane kartice su Visa, MasterCard, Maestro, PaySafe card i ostalo, no ovi su najpopularniji.

Prvi korak: Registrirajte se na PokerStars – klikom ovdje

 

pokerstars blagajna

Nakon što kliknete na ‘Kupi žetone‘ odaberete željeni način uplate i količinu novaca te se možete početi zabavljati. Svaku slijedeću uplatu možete obaviti putem Brze uplate u 2 jednostavna klika mišem.

Što se isplate tiče, možete ili čak morate isplatiti na karticu s kojom ste izvršili uplatu. Ako izvršite uplatu s karticom, pa nakon toga s Moneybookersom, moći će te birati kako želite isplatiti, no najviše se isplati na karticu povući novac jer nema provizije, ali postoje ograničenja, odnosno minimalna isplata. Minimalna isplata na karticu jest $100, a na Moneybookers je $20.

Problemi kod isplate: Kada isplaćujete novac na bankovnu karticu, potrebno je 36-48 sati kako bi novci sjeli na vaš račun. Ako radite isplatu na Moneybookers, isplata se izvrši u roku 2-3 sata (ovo je maksimum – obično se izvrši u roku od 30 minuta).

Ukratko:
1. Morate imati vlastitu bankovnu karticu (Visa Electron…)
2. Morate imati dovoljno novaca na kartici kako bi ste napravili uplatu (za uplatu od $20 morate imati $20 na kartici odnosno u kunskoj protuvrijednosti)
3. Kliknete na blagajnu, odaberete način uplate i uplatite sredstva
4. Kod isplate kliknete na isplatu i isplatite sredstva na karticu s kojom ste uplatili. Između uplate i isplate mora proći 48 sati.

Što se tiče ostalih poker soba i kladionica, uplate i isplate funkcioniraju na jednak način. Uživajte u igri.

7 komentara

 1. grki napisao:

  čisto informativno pitanje, slucaju da se npr sa neke poker sobe isplaćuje veća suma novaca tipa 100 000 kn ili više plaćaju li se kakavi porezi u hrvatskoj?

  • poker holdem napisao:

   Da, zato se takva suma ne isplaćuje na taj način, za način kako isplatiti tako veliku sumu bez da vas se oporezuje kontaktirajte nas preko emaila ili kontakt forumlara, slobodno.

   • markan1975 napisao:

    jel mi možete, molim vas , napisati kako napraviti isplatu sa full tilta bez oporezivanja?

   • postar napisao:

    lol markane, da ti to javno ovdje netko napiše? i ti si sa marsa

 2. grki napisao:

  ako se dogodi takva prilika javim se za sad mi je ovo dovoljno hvala :)

 3. danko napisao:

  KOJA JE NAJMANJA SUMA KOJA SE OPOREZUJE U HRVATSKOJ HVALA

  • vaslegas napisao:

   a nekih 10, 15 tisuća. Ovisi kako isplačuješ. Uvijek postoji način i bez oporezivanja.

Odgovori