Utrka za EPT Awards

U utrci za PokerStars.com European Poker Tour Awards preostala su samo tri eventa u šestoj sezoni EPT-a.

Za naslov EPT Player of the Year trenutno su izjednačeni Maxim Lykov, Martin Kabrhel i Kevin MacPhee koji imaju 160 bodova.

Ove značajne rezulate MacPhee je ostvario pobjedom u Berlinu i drugom mjestu na side eventu, Lykov pobjedom u Kievu i osvajanju $ 1k na side eventu u PokerStars Caribbean Adventure, a Kabrhel je zaradio većinu svojih bodova pobjedom na tri side eventa, uključujući EPT Deauville High Roller.

Ipak, bilo koji igrač koji se trenutno nalazi u top 21, uključujući PokerStars pro Petera Eastgate, Williama Thorsona i Luca Paganoa, može osvojiti naslov Player of the Year, ako pobijedi na jednom od preostalih main evenata.

Za sada je siguran samo jedan pobjednik; PokerStars pro William Thorson će pobijediti u kategoriji za Best Omaha Player nakon što je osvojio dva od ukupno 11 Omaha evenata u sezoni 6.

Napeta utrka biti će za najboljeg EPT Mixed Games Player-a jer je trenutno sedam igrača izjednačeno sa 50 bodova, uključujući Benjamina Kanga, Joa Hachema i Katju Thater. Pobjednika ćemo saznati slijedeći mjesec na finalnom Mixed Games side eventu tijekom EPT San Remo.

Češka vodi u utrci za najbolju EPT zemlju, a odmah iza nje je slijede Portugal i Izrael.

EPT nagrade biti će dodijeljene na finalnoj večeri EPT Grand Finala u Monte Carlu, 30. travnja.

Odgovori