Kako uzeti Cashback na RedKings poker-u

Primjetio sam da dosta igrača niti ne skuži da ima zarađenu lovu od rake-a na RedKingsu. Večina Thpkr članova zna o čemu se radi jer Cashback/Value-Back je isto što i rake back bonus. Dakle igrajuči igrač generira bodove za svaku odigranu ruku u cash game ili za svaki odigrani turnir.

Ti bodovi na RedKings pokeru se nazivaju krune (crowns) i mogu u bilo koje vrijeme biti zamjenjene za novac, čisti cash za igru.

Postupak je jednostavan i ideo ovako:

  1. Ulogirajte se na RedKings
  2. Sa lijeve strane odaberite link Vip Club
  3. Zatim odaberite Vip Shop
  4. Na posljetku odaberite Instant Rewards pa Cashback

Ili jednostavnije čim se ulogirate kliknite ovdje na ovaj link

Tada jednostavno upišete iznos novca koji želite zamjeniti za krune i prosljediti si na račun za igru. Ovisi o vašem VIP statusu koliko će te novca dobiti za krune, valja spomenuti da odmah u startu imate pravo na $1 za 24 krune a kako vaš VIP status bude rastao kako budete više igrali taj se iznos novca koji dobivate za crowns povečava po izračunima dobivate u startu 12% Cashback pa sve do 40% ovisi o VIP levelu.

Na sve to ako već niste člank RedKings pokera toplo Vam preporučam da se učlanite jer na to još imate paralelno pravno na bonus od $500 čak i ako si napravite minimalnu uplatu. Bonusi se paralelno čiste bodovima također ali automatski budete isplaćeni na svoj players account i ne morate mjenjati krune za novac one Vam uvjek ostaju za Cashback opciju.

Ta dodatna mogućnost ostvariva je ako se registrirate sa nama klikom ovdje i ako koristite signup bonus code: thpkr prilikom registracije i ili prve uplate.

Odgovori