Vanessa Rousso – profil poker igrača

Vanessa Rousso je dio tima PokerStars. I bez sumnje jedan od najboljih ženskih igrača svijeta danas. Vanessa je u krivulji učenja cijeli život, diplomirala je ekonomiju na slavnom sveučilištu Duke za samo dvije godine. Zatim prelazi na pravni fakultet u Miamiju gdje je među 5% najbolji polaznika. Pravo još nije završila jer se u međuvremenu upustila u poker vode.

Sa 11 pokupljenih nagrada na svjetskom prvenstvu u pokeru WSOP i $700k rezultatom na PokerStars’ World Championship of Online Poker Vanessa Rousso tkz. “LadyMaverick” u cyber svijetu je vrlo solidna i priznata igračica online i live.

Osim svoih nastojanja na poker stolovima vrlo je aktivna i van same igre, kao aktiviskinja za slobodu kockanja u SAD-u i pnekad kao model. 2007′ je iša direkno u Washington i participirala zajedno sa “Poker Player Aliancama” kako bi uvjerili Američki kongres (sabor) da ponište grozni “nternet Gambling Act” koji ograničava građane SAD-a da slobodno igraju online poker. “LadyMaverick” je pokazala svoje sexy izdanje u magazinu Sports Illustrated Swimsuit edition.

Odlična kao igrač, glasnogovornica i ikona same igre. Vanessa Rousso spremna je predstavljati poker cijelom svijetu trenutno i u doglednoj budućnosti.

Odgovori