Vaš profit iz njihovih grešaka

Ako postoje dvije stvari koje morate znati prije nego što počinjete igrati poker na većoj razini, to su svakako: birajte prave karte za igru prije flopa i uočite kada vaš protivnik igra previše ruku. Iskoristite svoje znanje i uzmite sve novce.

njihove greške, vaš profit

njihove greške, vaš profit

Odabir karata s kojima će te igrati prije flopa je duga tema, te ćemo se ovog puta bazirati na ovu drugu jer pretpostavimo da znate odabrati karte. Ako to znate možete pretpostaviti kada je vaš protivnik previše tight ili previše loose. Svi možemo prepoznati tight igrača na stolu, kao i onog koji igra svaku ruku. Ono što treba učiniti jest isprovocirati njihove greške.

Na turniru će tight igrač često bacati karte prije flopa. Ako on radi grešku, zašto mu ne uzeti čipove. Jednostavno je. Kad je na blindu, napadnite ga, ali nemojte napadati baš sa svakom rukom. Igrač koji otvara sa puno ruku također radi greške. On će uglavnom baciti karte na raise ili re-raise na flopu.

Ako dovoljno vježbate poker, možete shvatiti kakav je tko igrač po njegovoj motivaciji za igru. Što više znanja o igraču imate, moći će te lakše procijeniti koliko će loše igrati u nastavku. Tight igrači će odbaciti svoju ruku ako nisu sigurni da će pobijediti, a loose igrači će se sami objesiti sa ulazom ili srednjim parom.

Dakle, njihove greške pune vaše džepove, ali još jednom ponovimo, dobro birajte svoje početne karte i pazite kad je netko van svojih okvira, kad netko radi greške , napravite plan i uzmite čipove.

Svakako morate pratiti i veličinu stack koju određeni igrači imaju. Najlakše je igrati sa AA, ali ono što nikako nesmijete zaboraviti koje su greške vaših protivnika i tada će te bez obzira na vaše karte moći odigrati pravilno.

Odgovori