VIDEO – 2013 WSOP November Nine – igrači

Finalni stol ovogodišnjeg WSOP Main Eventa je sve bliže i bliže. Ostalo je svega nekoliko dana do početka, a 9 najboljih nestrpljivo očekuje novi dvoboj. Naporno su se pripremali za ovaj dan i nitko od njih ne želi ispasti prvi, ali takav je sport. Na kraju će najbolji dobiti veliku novčanu nagradu i narukvicu.

JC Tran: Najviše žetona

*Broj čipova: 38,000,000
*Godine: 36
*Prebivalište: Sacramento, California

JC Tran je u zadnjih 10 godina bio poznato lice na live turnirima, ali zadnjih nekoliko godina stvari su se promijenile. On i njegova žena očekuju drugo dijete, a nakon nekoliko godina bez rezultata, napokon je došao u situaciju u kojoj može sve to ispraviti.

Amir Lehavot

*Broj čipova: 29,700,000
*Godine: 38
*Prebivalište: Weston, Florida

Amir je najstariji igrač na stolu. Rođen je u Izraelu, ali sad živi na Floridi. Na WSOPu igra svake godine od 2007. On je jedini od dva igrača na ovom stolu koji su već osvajali narukvicu. Amir je 2011 osvojio Pot Limit Hold’em turnir.

Marc-Etienne McLaughlin

*Broj čipova: 26,525,000
*Godine: 25
*Prebivalište: Montreal, Canada

Marc-Etienne McLaughlin ima šansu postati drugi Kanađanin u povijesti koji je osvojio WSOP Main Event. Prvi je Jonathan Duhamel, također iz istog grada. Iskustva ima jer je već ušao među 100 najboljih na Main Eventu.

Jay Farber

*Broj čipova: 25,975,000
*Godine: 28
*Prebivalište: Las Vegas, Nevada

Prije ovog WSOP Main Eventa, Jay Farber, promotor po zanimanju, nikad nije ušao u novce na WSOP serijalu. Iako nema puno iskustva, šanse za njegovu pobjedu postoje. Igra poker već 15 godina, ali uglavnom cash igru.

Ryan Riess

*Broj čipova: 25,875,000
*Godine: 23
*Prebivalište: East Lansing, Michigan

Najmlađi član ovog finalnog stola. Iskustva mu ne fali. Igra poker od svoje 14-e godine i smatra sebe poker profesionalcem.

Sylvain Loosli

*Broj čipova: 19,600,000
*Godine: 26
*Prebivalište: Toulon, France

Sylvain Loosli može postati prvi WSOP pobjednik iz Francuske. Uglavnom igra cash igre online, ali je u zadnje vrijeme igrao i na live turnirima bez nekih večih uspjeha.

Michiel Brummelhuis

*Broj čipova: 11,275,000
*Godine: 32
*Prebivalište: Amsterdam, Netherlands

Michiel je već napravio povijesan uspjeh za Nizozemsku jer je jedini nizozemac koji je došao do finalnog stola Main Eventa, ali može postati i prvi pobjednik iz te zemlje.

Mark Newhouse

*Broj čipova: 7,350,000
*Godine: 28
*Prebivalište: Chapel Hill, North Carolina

Mark Newhouse je osvojio WPT naslov i igra cash igre profesionalno. Želja mu je maknuti se od poker grindanja i igrati za nešto ozbiljniji novac.

David Benefield

*Broj čipova: 6,375,000
*Godine: 27
*Prebivalište: Fort Worth, Texas

David Benefield je poznatiji pod online nadimkom ‘Raptor’. Godinama pobjeđuje na srednjim i visokim limitima, ali je nedavno odustao od pokera kako bi se posvetio studiranju.

Odgovori